Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Piotr Verzilov, membru al Pussy Riot spitalizat marţi în stare gravă, şi-a recăpătat cunoştinţa şi nu mai este la terapie intensivă

Piotr Verzilov, membru al Pussy Riot spitalizat marţi în stare gravă, şi-a recăpătat cunoştinţa şi nu mai este la terapie intensivă

auxiliare

Comentarii

Piotr Verzilov, membru al grupului protestatar punk Pussy Riot care este spitalizat de marţi la Moscova, şi-a recăpătat cunoştinţa şi nu mai este la terapie intensivă, a anunţat partenera bărbatului, care susţine că activistul a fost otrăvit, relatează AFP.

“Petya şi-a recăpătat cunoştinţa, dar încă are halucinaţii şi delirează”, a spus Veronika Nikulcina, şi ea componentă Pussy Riot.

Piotr Verzilov, în vârstă de 30 de ani, care are şi cetăţenie canadiană, a fost internat marţi, iar după două zile a fost transferat la secţia de terapie intensivă a unui spital din centrul Moscovei. Vineri, spitalul a anunţat că starea lui Verzilor este gravă.

Potrivit site-ului Meduza, Veronika Nikulcina a spus vineri că bărbatul a fost otrăvit. “Este vorba de otrăvire cu ceva gen atropină. Însă este vorba de o doză mare”, a afirmat ea.

Nikulcina a explicat că Verzilov a început să se simtă rău marţi seară. “A început seara să sesimtă rău. Nu mai vedea, i s-a înceţoşat vederea”.

În Canada, premierul Justin Trudeau s-a declarat preocupat de informaţiile cu privire la Piotr Verzilov.

Veronika Nikulcina şi Piotr Verzilov se numără printre cei patru membri ai Pussy Riot care au pătruns pe teren în timpul finalei Cupei Mondiale de fotbal, purtând uniforme de poliţişti. Ei au fost condamnaţi după finala CM la 15 zile de închisoare. Verzilov este şi fondatorul site-ului MediaZona, care oferă informaţii despre procesele apărătorilor drepturilor omului.

Afla mai multe despre: piotr verzilov 

viewscnt
Articole similare