Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pique a dat cărţile pe faţă! A spus care este, de fapt, relaţia dintre Lionel Messi şi Antoine Griezmann

Pique a dat cărţile pe faţă! A spus care este, de fapt, relaţia dintre Lionel Messi şi Antoine Griezmann

FC Barcelona

Comentarii

Transferul lui Antoine Griezmann la FC Barcelona i-a surprins pe cei care înţeleg cum funcţionează clubul catalan şi ce importanţă are Lionel Messi la club. Multă vreme s-a scris despre faptul că Messi nu l-a dorit pe francez la Barca.

Gerard Pique, unul dintre liderii de la Barcelona, a ieşit şi a vorbit public despre relaţia dintre Messi şi Griezmann, la puţin timp după ce francezul a recunoscut că a fost greu să formeze o conexiune cu Messi, din moment ce niciunul dintre ei nu sunt recunoscuţi ca fiind foarte vorbăreţi. 

"Leo şi Griz se înţeleg, la fel ca Leo cu Dembele sau Leo cu Pedro sau David Villa. Cu Suarez, Messi este ca un frate. Doar pentru că nu are o relaţie la fel de bună cu Griezmann nu înseamnă că nu se înţeleg bine", a declarat Pique pentru Cadena Ser. 

Bazele presupusului conflict dintre Messi şi Griezmann au fost puse atunci când s-a scris despre faptul că Messi a dorit revenirea lui Neymar pe Camp Nou, în locul transferulului campionului mondial Griezmann. Primele interacţiuni dintre jucători pe teren au susţinut acest conflict, chiar dacă Messi a zis că totul este o minciună. 

Indiferent de relaţia cu Messi, Griezmann pare că s-a integrat bine la Barcelona. A marcat patru goluri şi a oferit trei assist-uri în tricoul blaugrana. 

Afla mai multe despre: griezmannmessibarcelona 

viewscnt
Articole similare