Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pique a râs de Real Madrid după ce a ratat transferul lui Mbappe! Ce a putut să posteze fundaşul Barcelonei

Pique a râs de Real Madrid după ce a ratat transferul lui Mbappe! Ce a putut să posteze fundaşul Barcelonei

Real Madrid

Comentarii

Pique s-a amuzat pe seama lui Real Madrid.

Real Madrid a fost hotărâtă în această vară să îl transfere pe Mbappe şi a făcut mai multe oferte pentru starul francez, chiar dacă se află în ultimul an de contract cu gruparea din Paris. Campionul mondial nu doreşte să rămână lângă Messi, dar PSG tot a decis să refuze oferta enormă de 220 de milioane de euro, din partea celor de la Real Madrid, după cum a susţinut presa din afară. 

După ce perioada de mercato a expirat, Pique nu s-a putut abţine şi a făcut o glumă pe seama marilor rivali de la Real Madrid. Fundaşul Barcei a postat pe contul personal de Twitter un articol din Marca, în care se discuta, despre numărul pe care l-ar fi purtat Mbappe la Real Madrid. La întrebarea respectivă, fotbalistul catalan a răspuns simplu: 7, acesta fiind numărul pe care francezul îl are la PSG. 

Când se face transferul lui Mbappe la Real Madrid, după ce PSG a refuzat să-l vândă în ultimele ore de mercato

PSG a reuşit să facă faţă presiunii ofertelor de la Real Madrid pentru Mbappe şi să-l ţină pe francez pe Parc des Princes pentru încă un an, cât mai are contract, pentru a juca împreună cu Messi şi Neymar în capitala Franţei. Presa din Spania scrie că Mbappe nu a renunţat la idealul său de a ajunge la Real Madrid, iar mutarea ar urma să se realizeze în vara lui 2022, gratuit.

Potrivit Cuatro, Mbappe a fost foarte afectat de modul în care PSG a refuzat să-l vândă la Real Madrid, în ciuda faptului că echipa condusă de Florentino Perez a oferit, pe rând, 170, 180 şi 200 de milioane de euro pentru a obţine semnătura campionului mondial cu naţionala Franţei. Sursa citată scrie că Realul lucrează deja pentru a-l transfera pe Mbappe în vara lui 2022, când va rămâne liber de contract.

PSG i-a oferit lui Mbappe 45 de milioane de euro pe sezon pentru a-l convinge să rămână pe Parc des Princes şi să-şi pună semnătura pe un nou contract, însă acesta a refuzat. Salariul oferit de PSG l-ar fi transformat pe Mbappe în cel mai bine plătit fotbalist din lume, potrivit Le Parisien.

Răzbunarea Realului pentru faptul că PSG s-a opus până în ultima clipă plecării lui Mbappe a fost transferul lui Eduardo Camavinga (18 ani), "wonderkid-ul" lui Rennes, care era dorit şi pe Parc des Princes.

Afla mai multe despre: real madrid-pique-mbappe-la liga 

viewscnt
Articole similare