Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pique, gata să agaţe ghetele în cui: "Mă retrag de la Barcelona. Ar putea fi ultimul meu sezon"

Pique, gata să agaţe ghetele în cui: "Mă retrag de la Barcelona. Ar putea fi ultimul meu sezon"

FC Barcelona

Comentarii

Gerard Pique (34 de ani) s-ar putea retrage la finalul acestui sezon. Fundaşul catalan a anunţat că vrea să se retragă de la Barcelona şi o va face în ziua în care va simţi că nu va mai putea ajuta echipa din teren. Pique a admis că acesta ar putea fi ultimul său sezon ca fotbalist profesionist.

Pique, gata să agaţe ghetele în cui: "Mă retrag de la Barcelona. Ar putea fi ultimul meu sezon"

Unul dintre cei mai vechi fotbalişti din lotul Barcelonei, Gerard Pique va împlini 35 de ani în februarie 2022 şi a anunţat că acesta ar putea fi ultimul său sezon ca jucător profesionist. Campion mondial, european şi câştigător al Ligii Campionilor, Pique a dezvăluit că atunci când va simţi că nu va putea ajuta Barcelona din teren va agăţa ghetele în cui deoarece nu are de gând să joace pentru alt club.

„O să mă retrag de la Barcelona. Acesta ar putea fi ultimul meu sezon, da. Eu iau fiecare an pe rând, aşa că nu pot să garantez că voi fi acolo în sezonul viitor. În ziua în care voi simţi că nu o mai pot ajuta pe Barcelona, mă voi retrage”, a spus Gerard Pique, potrivit presei internaţionale.

Gerard Pique a strâns 568 de meciuri pentru Barcelona, timp în care a marcat 51 de goluri şi a livrat 13 pase de gol. Apărătorul are în palmares opt titluri de campion, şapte Cupe ale Regului, şase Supercupe ale Spaniei, patru Ligi ale Campionilor, trei Supercupe ale Europei şi trei Mondiale ale Cluburilor.

Gerard Pique, succes răsunător în afaceri

În afara terenului, Pique e un om de afaceri de succes, deja. Deţine firma Kosmos Holding, care a revoluţionat Cupa Davis, Pique fiind un împătimit al tenisului. De asemenea, recent, compania lui Pique a achiziţionat drepturile TV pentru campionatul Franţei în Spania, asta după transferul lui Messi la PSG. Mai mult, Pique e şi patron de echipă de fotbal, după ce a preluat-o pe FC Andorra, dar a achiziţionat recent şi 80% din pachetul de acţiuni a Gimnastic Manresa.

În plus, firmele deţinute de Gerard Pique au domenii de activitate şi în zona jocurilor video, produse şi alimente eco-friendly, dar şi în industria ochelarilor de soare.

Afla mai multe despre: gerard piquebarcelonaretragere 

viewscnt
Articole similare