Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pirlo, OUT de la Juve! Campioana şi-a ales noul antrenor: Cristiano Ronaldo în culmea fericirii

Pirlo, OUT de la Juve! Campioana şi-a ales noul antrenor: Cristiano Ronaldo în culmea fericirii

Juventus

Comentarii

Aventura lui Andrea Pirlo ca antrenor al lui Juventus se apropie de final, scrie presa internaţională. Campioana Italiei pregăteşte revenirea lui Massimiliano Allegri

”Juventus pregăteşte o schimbare de antrenor chiar în această săptămână. Indiferent de rezultatul cu Napoli de miercuri, conducerea lui Juve a luat decizia de a renunţa la serviciile lui Andrea Pirlo la finalul sezonului” scriu spaniolii de la Don Balon. Informaţia, confirmată şi de presa italiană, deschide din nou discuţia despre viitorul antrenor al lui Juventus.

Pirlo OUT, Allegri IN. Motive de fericire pentru Cristiano Ronaldo

Juve ar fi vrut să termine sezonul cu Andrea Pirlo, dar rezultatele nu-l ajută deloc pe legendarul jucător italian. În plus, atmosfera din vestiarul campioanei Italiei s-ar fi deteriorat serios, scriu spaniolii, care anunţă revenirea lui Massimiliano Allegri lângă Cristiano Ronaldo.

Juve a ajuns pe locul patru în Serie A, la 12 puncte de liderul, Internazionale Milano, şi în spatele lui AC Milan. Situaţie de neconceput pentru torinezi, eliminaţi şi din UEFA Champions League, de FC Porto.

”Juve a terminat la egalitate cu Torino. Pirlo va lăsa frâiele echipei, iar locul său va fi ocupat de Massimiliano Allegri, care se va întoarce la Juventus, după doi ani de pauză” scrie Don Balon, publicaţie spaniolă.

O veste pe care, Cristiano Ronaldo o va primi cu braţele deschide. Portughezul a disputat 43 de meciuri cu Massimiliano Allegri antrenor, iar cifrele sale sunt excelente. În 39 dintre acestea, Ronaldo a contribuit cu gol sau pasă de gol pentru echipa sa, semn că portughezului i-a mers bine cu Allegri la cârma lui Juve.

Max Allegri a plecat în iunie 2019 de la Juventus, când i-a lăsat locul lui Maurizio Sarri. Tehnicianul de 53 de ani disputase 271 de meciuri ca antrenor al torinezilor, alături de care a cucerit cinci titluri de campion al Italiei, patru Cupe ale Italiei şi două Supercupe. Allegri a dus-o pe Juve până în finala UEFA Champions League, şi a plecat cu gândul de a antrena într-un alt campionat, după un an de pauză. Ar putea acum să revină la formaţia alături de care a cunoscut cele mai mari succese.

Oficialii s-au întâlnit deja cu Allegri. Reacţia lui Pirlo

În zilele trecute de altfel preşedintele campioanei Italiei a avut o întâlnire cu fostul antrenor, Massimiliano Allegri. Presa de pe penisnulă a început să speculeze, anunţând că fostul tehnician al lui Juve este dorit înapoi şi că întâlnirea acestuia cu Agnelli ar fi avut loc pe ascuns.

Pirlo însă a negat aceste zvonuri şi a dezvăluit că era conştient de întâlnirea dintre cei doi şi că preşedintele şi el comunică în fiecare zi.

”Am ştiut că preşedintele va sta de vorbă cu Allegri, mă anunţase dinainte. Şi mi se pare ceva normal, cei doi au rămas prieteni. Ştiu ce se vorbeşte, e ca şi cum eu aş lua cina cu Paolo Maldini, iar a doua zi s-ar scrie că voi fi noul antrenor de la Milan. Eu vorbesc zilnic cu preşedintele Agnelli, nu ne ascundem nimic şi mă bucură încrederea pe care mi-o arată”, a declarat tehnicianul ”bătrânei doamne”.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldojuventusandrea pirloallegri 

viewscnt
Articole similare