Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Piscitelli, interviu în Italia: ”Liga 1 are un nivel bun” Ce a spus despre derby-ul cu FCSB

Piscitelli, interviu în Italia: ”Liga 1 are un nivel bun” Ce a spus despre derby-ul cu FCSB
Comentarii

Portarul lui Dinamo, Riccardo Piscitelli a oferit un interviu presei din Italia în care a vorbit şi despre noua sa aventură şi despre experienţa în Liga 1.

Într-un interviu acordat tuttomercatoweb.com, Piscitelli spune că ”experienţa în străinătate este aventura pe care a vrut să o încerce dintotdeauna”. Italianul a mărturisit că iubeşte Bucureştiul: ”Trăind în capitala ţării, adică în Bucureşti, pot să spun că este foarte asemănătoare cu viaţa din Milano. De altfel, este ca în fiecare oraş mare: spaţii comerciale uriaşe, restaurante de tot felul şi centrul aglomerat. Dar cel mai important lucru pentru mine este că am început să vorbesc în engleză”, a mai spus portarul echipei Dinamo

Mai mult goalkeeper-ul italian de la Dinamo este încântat de nivelul ligii 1: ”Nivelul este în creştere. Acesta este un campionat de top, care-ţi poate oferi vizibilitate la nivel european. De exemplu, derby-ul nostru cu FCSB a ajuns la aproape 40 de mii de oameni în tribune..." a mai spus Riccardo.

Piscitelli a bifat 11 meciuri pentru Dinamo în actuala stagiune. Per total, Riccardo a încasat 14 goluri în poarta ”câinilor”

Afla mai multe despre: riccardo piscitelli 

viewscnt
Articole similare