Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pistorius a ieşit din închisoare! Motivul pentru care a fost eliberat şi când se va întoarce în spatele gratiilor

Pistorius a ieşit din închisoare! Motivul pentru care a fost eliberat şi când se va întoarce în spatele gratiilor

Diverse

Comentarii

Campionul paralimpic sud-african Oscar Pistorius, aflat în spatele gratiilor pentru uciderea prietenei sale, a ieşit marţi din închisoare, pentru o scurtă perioadă, fiind autorizat să asiste la funeraliile bunicului său, au anunţat autorităţile sud-africane, citate de agenţia EFE.

Conform purtătorului de cuvânt al Departamentului penitenciarelor din Africa de Sud, Singabakho Nxumalo, fostul atlet a primit aprobarea de a părăsi închisoarea "din motive de compasiune", fiind însoţit de oameni ai legi la funeralii, înainte de a reveni în închisoarea Atteridgeville din Pretoria.

În vârstă de 31 ani, Pistorius efectuează o condamnare de 15 ani pentru asasinarea, cu focuri de armă, a prietenei sale, modelul Reeva Steenkamp, în locuinţa sportivului din Pretoria, în noaptea de Sfântul Valentin din 2013.

La Jocurile Olimpice de la Londra, din anul 2012, Oscar Pistorius a devenit primul atlet cu ambele picioare amputate care a participat la o cursă olimpică pentru persoanele fără dizabilităţi, devenind rapid o vedetă mondială a sportului.

Afla mai multe despre: oscar pistoriusdecesdecizie 

viewscnt
Articole similare