Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Piteştenii au uitat să mai piardă: ”Era important să luăm ceva din acest meci!” Prepeliţă vrea să-l păstreze pe Cristi Dumitru: ”Ni-l dorim în continuare!”

Piteştenii au uitat să mai piardă: ”Era important să luăm ceva din acest meci!” Prepeliţă vrea să-l păstreze pe Cristi Dumitru: ”Ni-l dorim în continuare!”

FC Argeș

Comentarii

Piteştenii au bifat al 10-lea meci la rând fără înfrângere, motiv de bucurie pentru tânărul antrenor, Andrei Prepeliţă: ”A fost un meci echilibrat. Nici noi nu am făcut o primă repriză extraordinară, ne propusesem altceva... dar a doua repriză, băieţii au dat din nou dovadă de caracter, au egalat şi am mai avut câteva ocazii bune, în care puteam să câştigăm meciul.”

”Este un punct în plus, era un meci restanţă... celelalte echipe nu joacă, deci era important să luăm ceva, cu o echipă bună, din prima parte a clasamentului.... Mergem mai departe” a mai spus antrenorul piteştenilor.

Cristian Dumitru a egalat pentru FC Argeş în minutul 60, după ce Rachid Bouhenna marcase în minutul 22, primul gol al meciului. Pe fotbalistul împrumutat de FC Argeş de la FCSB, Prepeliţă l-ar dori în continuare la echipă: ”Noi ni l-am dori în continuare, dar rămâne de văzut ce se va întâmpla, pentru că este jucătorul lor”

FC Argeş este pe locul 10 în Liga 1 cu 27 de puncte, în timp ce Sepsi Sf. Gheorghe este pe locul 4. În runda următoare, Sepsi primeşte acasă vizita celor de la Academica Clinceni, în timp ce FC Argeş se deplasează la FC Voluntari. Ambele meciuri vor fi transmise în direct de Telekom Sport.

Afla mai multe despre: prepeliţă 

viewscnt
Articole similare