Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Piteştiul vrea stadion nou: ”Acest oraş merită acest lucru!” Jean Vlădoiu are emoţii înainte de meciurile naţionalei: ”Cu Mirel Rădoi pe bancă eram mult mai puternici!” EXCLUSIV

Piteştiul vrea stadion nou: ”Acest oraş merită acest lucru!” Jean Vlădoiu are emoţii înainte de meciurile naţionalei: ”Cu Mirel Rădoi pe bancă eram mult mai puternici!” EXCLUSIV

FC Argeș

Comentarii

FC Argeş a remizat, sâmbătă seară, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa Academica Clinceni, într-un meci din etapa a XXVIII-a a Ligii I.

 Palici a marcat pentru piteşteni, în timp ce Raul Rusescu a egalat din penalty pentru ilfoveni. Despre partida cu Academica Clinceni, oficialul piteştenilor, Jean Vlădoiu a explicat: ”Un punct important. Se putea mai mult, puteam fi încă de pe acum în playoff cu cele trei puncte, dar eu zic că încă nu s-a jucat. Eu zic că şansele pentru playoff încă există.”

Jean Vlădoiu speră ca Piteştiul să aibă un stadion nou în curând: ”Domnul primar face eforturi pentru lucrul ăsta, se bate... e bine că avem un asemenea primar, care până la urmă nu face pentru dânsul, face pentru oraş, pentru suporteri. Oraşul acesta merită un stadion, FC Argeş merită un stadion modern şi sper să şi reuşească. ”

Fost internaţional român, Vlădoiu aşteaptă şi el meciurile echipei naţionale: ”Emoţiile sunt mari. Sper să jucăm dezinvolt, avem meciuri foarte grele, atât la tineret, cât şi la echipa mare. Dar eu sunt optimist, am încredere în jucători, în stafful echipei naţionale, în selecţioner... chiar dacă nu stă pe bancă. Cu Mirel am fi fost mult mai puternici, dar am încredere în stafful pe care îl are Mirel, am încredere în Dică şi în primul rând în jucătorii, care trebuie să dea totul” a comentat Vlădoiu, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

El a avut cuvinte de laudă pentru un al piteştean, selecţionerul naţionalei de tineret, Adrian Mutu: ”Mă bucur mult pentru Adi, aşa cum mă bucur şi pentru Mirel. Sunt doi selecţioneri tineri, de mare perspectivă, valoroşi, au şi jucat la cel mai înalt nivel... am mare încredere în ei că vor reuşi să se califice mai departe”

Afla mai multe despre: jean vlădoiu 

viewscnt
Articole similare