Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Piţurcă a băgat frica-n jucători. Măsură drastică luată de antrenorul Craiovei pentru a nu se repeta episodul Puşcaş-Contra: "Să zică Ivan ce le-am spus"

Piţurcă a băgat frica-n jucători. Măsură drastică luată de antrenorul Craiovei pentru a nu se repeta episodul Puşcaş-Contra: "Să zică Ivan ce le-am spus"
Comentarii

Remiza cu Norvegia a stârnit nenumărate controverse în interiorul naţionalei României. La scorul de 0-0, George Puşcaş a trecut peste decizia lui Contra de a-l numi pe Stanciu drept primul executant şi a ratat penalty-ul primit de tricolori în minutul 52.

Totul spre nemulţumirea selecţionerului, care a fost surprins în momentul în care îl înjura pe atacantul lui Reading. Imediat după meci, cei doi au recunoscut că au discutat pe tema acestui subiect şi că au trecut peste acest conflict.

Fostul selecţioner al naţionalei României, Victor Piţurcă, a dezvăluit că şi-a avertizat deja jucătorii că nu va accepta un asemenea comportament la Universitatea Craiova, iar ordinea stabilită a executanţilor la penalty-uri va fi respectată şi în teren.

"Întrebaţi-l pe Andrei (n.r. Ivan) ce le-am spus. Vor avea amendă 5000 de euro. Cum adică să discuţi înaintea meciului că o să bată un anumit jucător penalty-ul, apoi să ia alt jucător mingea să execute? E în regulă dacă îşi dă acordul antrenorul, mi s-a mai întâmplat şi mie, dar aşa cum a fost în această situaţie... Eu nu ştiu cum aş fi reacţionat într-un astfel de moment, chiar nu ştiu ce aş fi făcut.

Ce reacţie a avut Contra? Ce a făcut aşa rău? La fotbal se înjură, ştim că e un joc bărbătesc şi se mai poate înjura la nervi, chestiile astea se întâmplă. Cosmin Contra şi-a recunoscut vina, cei de la FRF la fel, aşa că nu mai are rost să mai discutăm pe baza acestui subiect" , a declarat Victor Piţurcă.

Afla mai multe despre: piturcaivan 

viewscnt
Articole similare