Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Piţurcă a vorbit despre planurile lui Lupescu: ”Aşa am simţit din discuţiile cu el!” Ce salariul are la UEFA

Piţurcă a vorbit despre planurile lui Lupescu: ”Aşa am simţit din discuţiile cu el!” Ce salariul are la UEFA

Echipa națională

Comentarii

Victor Piţurcă este de părere că Ionuţ Lupescu este cea mai bună variantă pentru preşedinţia FRF. Fostul selecţioner spune că a purtat mai multe discuţii cu Lupescu şi i-a lăsat de înţeles că ar putea candida la şefia Federaţiei.

Piţurcă susţine că fotbalul românesc are nevoie de Ionuţ Lupescu, cel care în prezent este şeful Departamentului Tehnic din cadrul UEFA. Antrenorul în vârstă de 61 de ani spune că a discutat cu Lupescu despre această variană şi ar fi tentat să renunţe la postul de la UEFA, chiar dacă asta ar însemna să primească şi bani mai puţini:

”E foarte bun în administraţie, în organizare, în tot ce ţine de FRF. Am avut ocazia să lucrez cu el vreo doi ani de zile, nu mai ştiu cât am fost împreună la Federatie şi era extraordinar. Era absolut peste tot, vedeţi unde a ajuns. Credeţi că e degeaba acolo? Iar Lupescu, dacă va veni să candieze şi eu, părerea mea e că va veni, aşa am simţit din discuţiile cu el, va fi un atu extraordinar de mare pentru însănătoşirea fotbalului, fiindcă, din ce am stat de vorbă cu Ionuţ, nu numai că-şi doreşte să vină, vrea să fie dorit să vină. El nu vine de la rău la bine. Părerea mea e că el vine de la bine la rău. Acolo are un salariu foarte mare, are 17-18.000 de euro salariu, nu ştiu sigur, dar asta e suma. Mai ia vreo 10-15.000 din diurne, fiindcă el pleacă tot timpul în toată lumea, el ia cam în medie vreo 30.000, nu poate să ia la Federaţia Romana de Fotbal acest salariu. O să ia 5.000, 7.000, 10.000 de euro, nu ştiu cât o avea salariul preşedintele. El e cel mai bun în momentul de faţă”, a declarat Victor Piţurcă la Telekom Sport.

Fostul selecţioner critică şi actuala conducere, dar şi pe Adrian Mutu, despre care spune că este folosit de Răzvan Burleanu ca instrument electoral: ”Mutu e folosit în scop electoral acolo... Ce să facă el acolo? Sigur, îl iau şi îl plimbă cu ei, dar ce să facă Mutu? L-au luat ca pe Cămătaru, Belodedici. Ei ziceau că au adus cel mai de valoare om, pe Cămătaru. Belodedici este cel mai important om pe care îl au ei la Federaţie! Dar nu ştiu cum să-l folosească. Este un om extraordinar de valoros, dar nu ştiu cum să se folosească de valoarea lui, de CV-ul lui. Îl trimit pe la meciuri de juniori. Ăsta e adevărul, vorbind realist.

Dacă va veni Lupescu, părerea mea e că absolut toată lumea, inclusiv cei în care au ei (n.r. echipa lui Burleanu) cea mai mare încredere, nu cred că vor mai vota cu Burleanu", a mai spus Piţurcă la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: ionut lupescufrfvictor piturca 

viewscnt
Articole similare