Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Piţurcă dă lovitura după plecarea de la U Craiova! E mai presus decât orice contract: încasează 9 milioane de euro

Piţurcă dă lovitura după plecarea de la U Craiova! E mai presus decât orice contract: încasează 9 milioane de euro

Alte sporturi

Comentarii

Au trecut mai bine de trei luni de zile de când Victor Piţurcă s-a despărţit de Universitatea Craiova, însă reputatul antrenor nu iroseşte timpul nicio secundă. Dacă în fotbal lucrurile nu au mers prea bine pentru el, măcar în afaceri activitatea să fie performantă. Fostul selecţioner al României poate încasa aproximativ nouă milioane de euro.

Victor Piţurcă a renunţat la colaborarea cu Universitatea Craiova, la începutul lunii ianuarie, după ce starea de tensiune dintre el şi patronul Mihai Rotaru a atins cote alarmante. S-a ajuns la concluzia că cele două părţi nu mai pot colabora în acei termeni, iar Victor Piţurcă şi-a văzut de treaba lui pe mai departe.

Fostul selecţioner al României a demonstrat pe unde a antrenat că este o personalitate puternică, cu principii şi direcţii foarte bine împământenite. Seriozitatea cu care tratează lucrurile nu este una demonstrată doar în fotbal, ci şi în mediul de afaceri, acolo unde Victor Piţurcă a reuşit să acumuleze o adevărată avere.

Victor Piţurcă dă lovitura după plecarea de la U Craiova! Va încasa nouă milioane de euro dintr-un foc

Cel mai recent proiect al său este legat de ansamblul rezidenţial ridicat lângă Catedrala Mântuirii Neamului, denumit "Catedral Residence". Proiectul este format din trei tronsoane cu regim de înălţime D+P+3E+M şi va avea în componenţă 91 de locuinţe, cu preţuri între 57.000 de euro şi 140.000 de euro. Dacă ne axăm pe o medie de 100.000 de euro, Victor Piţurcă ar urma să obţină aproximativ 9 milioane de euro la finalul acestui proiect imobiliar.

În urmă cu câţiva ani, într-un interviu acordat celor de la Libertatea, Victor Piţurcă recunoştea că nu este adeptul banilor lichizi, dar că investiţiile sale în imobiliare şi terenuri  depăşeau, la acea vreme, 100 de milioane de euro. Criza financiară nu l-a evitat pe Victor Piţurcă, dar de atunci nici afacerile fostului fotbalist nu au stagnat, iar cifra este plauzibilă şi pentru vremurile de azi.

"Nu deţin mulţ bani lichizi, pentru că am investit de mult timp în terenuri. Ce am in Bucuresti şi în Oltenia ar valora acum, fără să umflu preţurile, 100 de milioane de euro. Nu am altceva, încercasem la Craiova cu o staţie de reciclare a gunoiului – era implicat şi frate-meu -, însa birocraţia m-a blocat", declara nonşalant, în stilul caracteristic, Victor Piţurcă.

Afla mai multe despre: victor piturcavictor piturca u craiovauniversitatea craiovau craiova 

viewscnt
Articole similare