Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Piţurcă, despre vânzarea unui club care se bate la titlu în Liga 1: ”Poate vin nişte magnaţi şi fac o ofertă de nerefuzat”

Piţurcă, despre vânzarea unui club care se bate la titlu în Liga 1: ”Poate vin nişte magnaţi şi fac o ofertă de nerefuzat”

Superliga

Comentarii

Victor Piţurcă este de părere că Gică Hagi nu va vrea să vândă tot clubul, dar ar putea ceda o mare parte din el, mai ales dacă va veni o ofertă consistentă.

Gică Hagi este în căutarea unui investitor căruia să-i cedeze o parte din club şi au apărut informaţii că trei mari firme din România ar vrea să preia împreună 60% din acţiuni. Victor Piţurcă este de părere că tot Gică Hagi ar face strategia, chiar dacă ar rămâne acţionar minoritar.

”Este problema lui Gică Hagi, el ştie cel mai bine ce are de făcut. Eu nu cred că se va întâmpla acest lucru. Poate vin nişte magnaţi şi-i dau foarte mulţi bani. Adică ofertă de nerefuzat. Se poate întâmpla şi lucrul ăsta, dar nu cred. (n.r. I se spune că Hagi vrea să vândă 60%) A, asta nu înseamnă că vinde tot clubul. Da, vine 60%, dar părerea mea e că merg tot pe mâna lui. Dacă vin şi cumpără 60% şi Gică are 40%, nu cred că le vor conveni nici cumpărătorilor, nici lui Gică Hagi să cumpere şi să se ducă de râpă. Cu siguranţă că el se va ocupa în continuare de club”, a declarat Victor Piţurcă.

Afla mai multe despre: victor piturca 

viewscnt
Articole similare