Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Piţurcă, după victoria clară cu Viitorul: ”Ciudat! Asta s-a întâmplat în prima repriză”

Piţurcă, după victoria clară cu Viitorul: ”Ciudat! Asta s-a întâmplat în prima repriză”

Fotbal

Comentarii

Formaţia Universitatea Craiova a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (2-1), echipa FC Viitorul, în ultimul meci al etapei a XI-a a Ligii 1. Universitatea Craiova s-a impus după ce a fost condusă cu 1-0.

Victor Piţurcă a dezvăluit cu şi-a motivat fotbaliştii înainte de confruntarea cu Viitorul.

”Le-am spus băieţilor că Viitorul nu traversează o perioadă foarte bună şi era foarte important ca jocul să fie de partea noastră. Să fim agresivi, în sensul bun al cuvântului, să ţinem mingea în posesie, ceea ce s-a întâmplat la începutul reprizei, până în minutul 6-7.

Şi am primit un gol dintr-o fază fixă, care nu spunea nimic. Ciudat! Şi i-am făcut pe cei de la Viitorul să fie vioara întâi. Asta s-a întâmplat în prima repriză”, a spus Piţurcă la finalul meciului.

Despre Koljic: ”Aveam doi jucători sub 21 de ani şi am vrut să le dau mai mult timp. Şi nu numai atât, Koljic nu este refăcut complet. El a stat 7-8 luni de zile, l-am forţat puţin cu Reşiţa. Şi astăzi am vrut să îi dau timp cât mai puţin din meci”, a mai spus ”Piţi”.

Despre starea gazonului de pe ”Ion Oblemenco”: ”Problema în primul rând este siguranţa jucătorilor, nu ca şi joc. Până la urmă, ambele echipe joacă pe acelaşi teren. Dar în afara faptului că calitatea jocului nu este foarte bună, jucătorul în orice moment poate să se accidenteze” - Piţurcă.

Despre momentul în care Bancu îl insultă pe De Nooijer: ”Nu ştiu, nu am văzut faza. Dar nu cred că poate să se întâmple aşa ceva. Nicuşor Bancu e căpitanul nostru şi nu cred. El e un jucător aprig ca şi joc, dar din punct de vedere al dialogului nu cred că... o să stau de vorbă cu el, nu trec uşor peste astfel de gesturi. Nu are voie niciun jucător de la Universitatea să se comporte astfel”.

Afla mai multe despre: victor piţurcăcraiova 

viewscnt
Articole similare