Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Piţurcă îi dă LOVITURA finală lui Gigi Becali! După Ivan, Craiova îi mai fură un SUPER jucător FCSB-ului: ”E cel mai bun din România”

Piţurcă îi dă LOVITURA finală lui Gigi Becali! După Ivan, Craiova îi mai fură un SUPER jucător FCSB-ului: ”E cel mai bun din România”galerie foto
Comentarii

Victor Piţurcă îşi începe oficial mandatul de manager general în Bănie la 1 septembrie. L-a transferat deja pe Andrei Ivan, fotbalist dorit şi de Gigi Becali la FCSB.

Craiova a dat prima lovitură pe piaţa transferurilor şi l-a transferat pe Andrei Ivan pentru 1 milion de euro. Fotbalistul crescut în Bănie revine la Universitatea şi îl lasă pe Gigi Becali ”cu ochii în soare. Patronul roş-albaştrilor l-a dorit aproape doi ani pe Ivan, care l-a refuzat însă constant, pentru ca apoi să accepte imediat oferta Craiovei lui Piţurcă. Noul manager general al oltenilor pregăteşte acum a doua lovitură. 

Piţurcă îl aduce la Craiova pe Virgil Ghiţă de la Viitorul

Gigi Becali şi echipa sa au fost eliminaţi din UEFA Europa League de Vitoria Guimaraes. Patronul roş-albaştrilor a recunoscut că dacă echipa sa intra în grupele UEL ar fi transferat încă doi jucători.

Trei tineri fotbalişti intraseră în vizorul lui Gigi Becali pentru a întări defensiva FCSB-ului. Alexandru Paşcanu a semant deja cu CFR Cluj, în timp ce Adrian Rus este ”blocat” de MOL Vidi. Interesul pentru cei doi a fost confirmat pe rând de patronul FCSB şi de noul director sportiv, Narcis Răducan.

Al treilea fundaş pe care Becali îl avea pe listă a fost de fapt prima opţiune. Sfătuit de apropiaţi,  Becali a încercat să-l transfere la FCSB pe Virgil Ghiţă de la Viitorul Constanţa, fundaşul despre care Hagi spune că este ”cel mai bun din România”

Becali a refuzat însă să plătească 1 milion pentru fundaşul constănţenilor, considerând exagerate pretenţiile Viitorului. În plus, Hagi voia să păstreze un procent de 25-30% dintr-un viitor transfer în străinătate. Abia ajuns la Craiova, Piţurcă l-a trecut pe Ghiţă printre capii listei de achiziţii, iar noul manager al oltenilor are promisiunea conducerii că i se vor îndeplini toate dorinţele în ceea ce priveşte transferurile. Sunt şanse mari ca acordul dintre Craiova şi Viitorul să se producă în condiţiile impuse de Gheorghe Hagi: 1 milion de euro plus un procent dintr-un viitor transfer. Piţurcă este convins că Virgil Ghiţă poate aduce apoi profit Craiovei.

În vârstă de 21 de ani, Ghiţă a trezit şi interesul unor cluburi din străinătate. Fundaşul este evaluat la 1.000.000 de euro de site-ul de specialitate Transfermarkt şi mai are contract încă un sezon cu Viitorul. Este un produs al clubului constănţean, iar în actuala stagiune a bifat 7 meciuri, dintre care două în preliminariile UEFA Europa League. 

”Are capacitati foarte mari de a ajunge unul dintre cei mai buni fundasi centrali. E dotat fizic, e foarte bun. Am incredere totala in el. Are calitati fizice extraordinare. Cand era mic, era mijlocas central. El are nevoie de experienta si, in timp, Ghita o sa devina cel mai bun" - Hagi despre Virgil Ghiţă

Mai ai câteva secunde libere? Vezi şi postările de pe Instagram Telekom Sport! Merită!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Faza zilei. Save of the day #fazazilei #fotbal #ocaziegol #saveoftheday #bigchance #incredible #stunning

A post shared by Telekom Sport Romania (@telekomsportromania) on

Afla mai multe despre: piţurcăgigi becali 

viewscnt
Articole similare