Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Piţurcă recunoaşte că a vrut un jucător care a semnat cu FCSB: ”Asta nu mi-a convenit! Am avut o discuţie” Pe cine a vrut la Craiova

Piţurcă recunoaşte că a vrut un jucător care a semnat cu FCSB: ”Asta nu mi-a convenit! Am avut o discuţie” Pe cine a vrut la Craiova
Comentarii

Victor Piţurcă a susţinut prima conferinţă oficială de când a preluat-o pe Universitatea Craiova, iar fostul selecţioner a recunoscut că a vrut să aducă în Bănie un jucător care a preferat să meargă la FCSB.

Înainte să semneze cu FCSB, Cristi Manea a avut o discuţie şi cu Victor Piţurcă. Din păcate pentru fanii craioveni, Manea a ales să meargă la FCSB, iar Piţurcă a explicat de ce fundaşul dreapta nu a ajuns la echipa alb-albastră.

Piţi a vorbit şi despre lupta la titlu şi a recunoscut că CFR Cluj e principala favorită şi în acest an.

Dinamo este un club mare, am spus-o tot timpul. Văd că începe uşor, uşor să urce. FCSB a câştigat acum un meci important cu Viitorul, ceea ce face să le dea aripi. CFR, din punctul meu de vedere, rămâne cea mai bună echipă în momentul ăsta în fotbalul românesc. Şi sper ca Universitatea Craiova să vină uşor, uşor şi ea să devină cea mai bună echipă din fotbalul românesc.

Am avut o discuţie, însă Cristi Manea ştiţi că este jucătorul unei echipe din Cipru. El nu putea fi dat decât până în vară, împrumut, iar mie nu îmi convin jucătorii împrumutaţi.  Vreau ca jucătorii să fie ai Craiovei. Cristi Manea îmi e ca un copil, am vorbot de multe ori cu el, dar noi deocamdată avem partea dreaptă asigurată”, a spus Victor Piţurcă, la conferinţa de prezentare de la Craiova.

Afla mai multe despre: piturcabecalimaneafcsb 

viewscnt
Articole similare