Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Piţurcă recunoaşte superioritatea CFR-ului: ”Să-i dăm Cezarului ce-i al Cezarului” Ce l-a supărat pe tehnicianul Craiovei

Piţurcă recunoaşte superioritatea CFR-ului: ”Să-i dăm Cezarului ce-i al Cezarului” Ce l-a supărat pe tehnicianul Craiovei
Comentarii

CFR Cluj a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (0-0), echipa Universitatea Craiova, în etapa a XIII-a, ultima a turului sezonului regulat al Ligii I.

Golurile au fost marcate de Traore ’70 şi Omrani ’78. La final, Victor Piţurcă a explicat:

”Nu cred că am terminat în genunchi, dar când iei goluri de maniera asta cu CFR, sigur că te execută. Am pierdut, îi felicit şi cred că au merita victoria. Poate că mesajul meu s-a înţeles, dar el trebuie asimilat în teren. Practica ne omoară. A fost un meci de 0-0, dar când ai mingea în posesie şi greşeşti...pe urmă greşeşti în continuare...asta e istoricul acestui joc. Am pierdut, gata!

Chiar dacă ne-au lipsit cei mai buni doi jucători, nu putem da vina pe acest lucru. Cred că CFR şi-a dorit mai mult victoria de azi şi asta şi-a pus amprenta pe rezultat. Zakaric...pentru prima dată când joacă, sunt mulţumit. Măţel a jucat pe un post nou, dar nu a jucat trei luni şi ceva. Altul e potenţialul lui. Acum e la 50-55%.

E prima dată când mă întâlnesc cu Dan Petrescu ca antrenor. Îl felicit, să-i dăm Cezarului ce-i al Cezarului. Sper să ajungem să jucăm la fel ca CFR pe viitor, momentan ei au un alt nivel.  Nu înseamnă nimic dacă eşti acum pe locul 1, la sfârşitul campionatului contează. Avem multe meciuri de jucat în continuare, iar interesul nostru este să accedem în playoff cu un număr de puncte cât mai mare. Eu am venit aici pentru titlu...dacă am pierdut azi nu înseamnă că am renunţat nu?” a spus tehnicianul Craiovei la finalul partidei cu CFR Cluj. 

Afla mai multe despre: victor piţurcă 

viewscnt
Articole similare