Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Piţurcă, surprins de ieşirile necontrolate ale lui Dan Petrescu: "Probabil din cauza celor de la FCSB"

Piţurcă, surprins de ieşirile necontrolate ale lui Dan Petrescu: "Probabil din cauza celor de la FCSB"

Fotbal

Comentarii

Dan Petrescu a cucerit titlul în Liga I pentru a doua oară în cariera sa, după cel câştigat în 2009 pe banca Unirii Urziceni. Însă, antrenorul ardelenilor a ieşit în evidenţă, în acest sezon, şi prin protestele sale exagerate de la fiecare meci. Acest aspect a fost remarcat şi de fostul selecţioner Victor Piţurcă.

"E incredibil, chiar nu-mi dau seama de ce reacţionează aşa. Eu cred că cei de la FCSB l-au scos din pepeni atât de rău, astfel încât Dan Petrescu are aceste reacţii. L-am văzut la un meci, o fază banală, s-a dat un aut pentru echipa adversă, iar el a început să se exprime aşa" , a declarat Victor Piţurcă.
 
În discuţie a intrat şi Emil Grădinescu, aflat în studio. Comentatorul Telekom Sport a dezvăluit o întâmplare dintr-un stagiu de pregătire al celor de la CFR Cluj.
 
"Eu îmi amintesc un episod amuzant, povestit de cei din anturajul echipei. Era un meci de pregătire, iar Dan Petrescu era îmbrăcat cu un palton. De nervi, după o decizie a arbitrului, şi-a tras paltonul peste cap. Apoi, nu mai putea să-l dea jos. A fost amuzant, rămăsese cu paltonul pe cap" , a spus Emil Grădinescu.

Afla mai multe despre: victor piturcadan petrescuemil gradinescu 

viewscnt
Articole similare