Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pjanic l-a atacat pe Koeman după plecarea de la Barcelona, antrenorul a răspuns: ”Sunt alţi jucători mult mai buni ca el”

Pjanic l-a atacat pe Koeman după plecarea de la Barcelona, antrenorul a răspuns: ”Sunt alţi jucători mult mai buni ca el”

FC Barcelona

Comentarii

Miralem Pjanic a părăsit-o pe Barcelona la doar un an după ce a semnat, criticându-şi antrenorul pentru felul în care a fost tratat. Ronald Koeman nu a stat tăcut şi a rsăpuns criticilor fostului său jucător.

Miralem Pjanic s-a despărţit de Barcelona la doar un an după ce venise pe Camp Nou. Deşi bosniacul a fost trimis doar sub formă de împrumut la Besiktas, este clar că el nu intră în planurile de viitorul ale antrenorului sau ale clubului.

Restricţiile financiare impuse clubului catalan au asigurat că Pjanic, alături de alţii, aveau să fie sacrificaţi, însă fostul mijlocaş din Serie A a fost printre primii pe lista de plecări. Deşi transferul său în Turcia s-a finalizat doar pe finalul perioadei de mercato, clubul încerca să se descotorosească de el de mai mult timp.

Plecat la Besiktas, Pjanic a criticat dur felul în care a fost tratat de tehnicianul Koeman, spunând că nu  amai trecut niciodată prin aşa ceva în cariera sa. tehnicianul olandez i-a răspuns rapid, replicând că jucătorul pur şi simplu nu se ridica la nicelul necesar pentru a juca pe Camp Nou.

Pjanic l-a atacat pe Koeman după plecarea de la Barcelona, antrenorul a răspuns

Koeman nu a avut niciun fel de respect pentru mine. Tu ai nevoie, ca jucător, de încredere, dialog, să ţi se spună lucrurile în faţă, chestii pe care el nu le-a făcut niciodată.

Este pentru prima oară în carieră când mi s-a întâmplat un asemenea lucru. Sunt un fotbalist care poate accepta orice, dar îmi place să mi se spună mereu în faţă”, a spus Pjanic, după plecarea la Besiktas.

Cred că este o frustrare din partea lui pe care o pot înţelege. Dar în stilul nostru de joc, în filozofia noastră cu mingea la picior şi atunci când nu ne aflăm în posesia balonului, el a pierdut clar duelul cu ceilalţi mijlocaşi din lot. 

Atât şi nimic mai mult, îi doresc numai bine. A fost dificil, noi am încercat, am tot încercat şi am observat că sunt alţi jucători mult mai buni decât el”, a răspuns Koeman, conform Mundo Deportivo.

În perioada petrecută la Barcelona, Pjanic a făcut 30 de apariţii, fără să marcheze sau să paseze decisiv. Cu clubul catalan, bosniacul a ridicat Cupa Spaniei.

Afla mai multe despre: fc barcelonamiralem pjanicronald koeman 

viewscnt
Articole similare