Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Plan senzaţional pentru 2020: Final Four pe Naţional Arena! Fetele de la CSM sunt încântate: "Se umple cu siguranţă"

Plan senzaţional pentru 2020: Final Four pe Naţional Arena! Fetele de la CSM sunt încântate: "Se umple cu siguranţă"

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti a plecat astăzi spre Budapesta, acolo unde Cristina Neagu şi Compania se vor lupta pentru trofeul Ligii Campionilor în handbalul feminin.

Ar fi al doilea titlu în Liga Campionilor pentru CSM, iar Oana Manea spune că emoţiile sunt imense, chiar dacă în ultimii doi ani a participat de fiecare dată în această fază a competiţiei.

Semifinala Gyor - CSM Bucureşti e LIVE pe Telekom Sport 1, sâmbătă, de la 16:15. Tot turneul Final Four e transmis în direct de Telekom Sport, sâmbătă şi duminică.

"Sunt emoţii foarte mari, abia aşteptăm să ajungem acolo, să ne linşitim un pic pentru că este multă agitaţie. Suntem agitate, nerăbădoare şi abia aşteptăm să ajungem. Normal, avem emoţii cred că abia aşteptăm să vină ziua meciului, pentru că nu mai avem răbdare.



O să conteze foarte mult cum începem meciul. Partida are însă 60 de minute şi tot ce îmi doresc e să jucăm la fel pe parcursul celor 60 de minute.

Aşteptăm să vină români în număr destul de mare [...] Apărarea o să facă diferenţa în meciul cu Gyor, iar când vorbesc de apărare cred că portarul are 60-70% din ruşite. Sperăm să prindă o zi bună, să ne ajute, pentru că avem nevoie
", a declarat Oana Manea la plecarea spre Budapesta.

Final Four pe Naţional Arena? "Ar fi senzaţional!"

Handbalista de 33 de ani a vorbit şi despre posibilitatea ca Bucureştiul să organizeze Final Four-ul Champions League în 2020, pe Arena Naţională. Manea e convinsă că stadionul s-ar umple şi s-ar stabili un record de audienţă greu de bătut.

"Ne-am dori asta, nu ştiu dacă o să mai fiu până în 2020, dar cred că ar fi senzaţional să se organizeze. Cu siguranţă o să se umple, indiferent de cât ar fi de mare şi publicul de numeros, o să se umple!", a declarat Oana Manea.

Afla mai multe despre: oana maneanational arenacsm bucurestigyor 

viewscnt
Articole similare