Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Plângere în instanţă contra lui Dennis Man. Ce probleme are mijlocaşul Parmei

Plângere în instanţă contra lui Dennis Man. Ce probleme are mijlocaşul Parmei

Stranieri

Comentarii

Dennis Man s-a ales cu o plângere în instanţele civile şi mijlocaşul Parmei ar putea avea mari probleme.

Dennis Man n-are parte de linişte, deşi a trecut aproape un an de la transferul la Parma. Pe numele jucătorului de 23 de ani a fost depusă o plângere în instanţele civile.

Plângere depusă contra lui Dennis Man: ”Trebuie să fii demn”

Toate aceste probleme pentru Dennis Man au apărut în momentul în care s-a transferat de la FCSB la Parma. Transferul a fost atunci intermediat de Giovanni Becali, deşi Dennis Man era reprezentat de Anamaria Prodan.

La îndemnul lui Gigi Becali, Dennis Man a ales să rupă unilateral contractul cu Anamaria Prodan şi să se lase reprezentat de Giovanni Becali.

Această mutare a înfuriat-o pe fosta soţie a lui Laurenţiu Reghecampf. Anamaria Prodan a depus o plângere în instanţele civile prin care îi cere despăgubiri lui Dennis Man, pentru ruperea unilaterală a înţelegerii.

Impresara spune că n-a mai purtat de atunci vreo conversaţie cu Dennis Man şi vrea să-l ofere drept exemplu pentru cei care se gândesc să încalce contractele de reprezentare pe care le au:

”(n.r. dacă a început procesul cu Dennis Man) A început si va merge, va continua şi, conform unui contract, fiecare trebuie să şi-l asume cum şi eu mi l-am asumat la rândul meu.

(Ai mai avut vreo discuţie cu el?) Nu, eu sunt omul care iartă, nu prea uită niciodata nimic şi cred că ar trebui să fie un exemplu pentru toţi jucătorii sau pentru toţi antrenorii, sau în general pentru oameni.

Când mergi la un drum trebuie să ai demnitate, coloană vertebrală şi trebuie să ştii că, dacă cineva te ameninţă, trebuie să reacţionezi tot demn”, a declarat Anamaria Prodan.

Prin această plângere, Anamaria Prodan încearcă să obţină compensaţii de la Dennis Man, în contextul în care comisionul impresarilor, pentru transferul la Parma, a fost de aproximativ 800.000 de euro.

Dennis Man s-a transferat de la FCSB la Parma în ianuarie 2021, contra sumei de 11 milioane de euro. Suma de transfer poate ajunge la 13 milioane de euro, în funcţie de performanţele jucătorului.

Afla mai multe despre: dennis man 

viewscnt
Articole similare