Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Planul ascuns pe care îl are Inter Milano cu George Puşcaş. Motivul pentru care Antonio Conte l-a chemat la echipa de seniori

Planul ascuns pe care îl are Inter Milano cu George Puşcaş. Motivul pentru care Antonio Conte l-a chemat la echipa de seniori

Stranieri

Comentarii

George Puşcaş a fost chemat de urgenţă de Antonio Conte, pentru a se alătura lotului pe care Inter îl va deplasa în turneul din Asia, însă Gazzetta dello Sport susţine că atacantul român are şanse mici să fie păstrat.

George Puşcaş a revenit în proprietatea lui Inter, după ce Palermo a intrat în faliment. Atacantul de 23 de ani este însă un jucător curtat, mai ales în urma prestaţiilor excelente de la EURO 2019, unde a ajuns în semifinale cu naţionala României, pentru care a marcat patru goluri.

Cei de la Inter au speculat momentul şi Antonio Conte l-a chemat să se alăture lotului lui Inter pentru turneul de pregătire din Asia. Internaţionalul român a făcut deja vizita medicală şi a intrat în programul echipei. Gazzetta dello Sport dezvăluie însă planul pe care Inter îl are în realitate cu George Puşcaş.

Cei de la Inter speră că Puşcaş va impresiona şi în meciurile amicale, deoarece dorinţa lor este să câştige ”câteva” milioane de pe urma lui. Şefii ”nerazzurilor” vor fi astfel deschişi la orice ofertă vine pentru George Puşcaş.



Gazzetta dello Sport mai scrie că este o şansă bună pentru Puşcaş să impresioneze, deoarece Samuele Longo şi Matteo Politano sunt accidentaţi, iar singurele variante pe care Conte le are pentru atac sunt Sebastiano Esposito (17 ani), Facundo Colidio (19 ani) şi Edoardo Vergani (18 ani).

Afla mai multe despre: george puscasinter milano 

viewscnt
Articole similare