Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Planul englezilor pentru a relua Premier League! Când vom putea vedea cel mai devreme meciuri şi revoluţia propusă

Planul englezilor pentru a relua Premier League! Când vom putea vedea cel mai devreme meciuri şi revoluţia propusă

Premier League

Comentarii

Presiunea financiara enormă începe să câştige războiul cu frica provocată de coronavirus. Cel mai scump campionat de fotbal din lume, Premier League, lucrează la un plan ambiţios de reluare a actualului sezon la început de mai şi de încheiere a acestuia în 12 iulie.

Totul pentru a evita un eventual proces cu entităţile deţinătoare de drepturi de televizare, care ar putea cere 762 de milioane de lire, despagubiri. În acest moment îngrijorarea acestora e direct proporţională cu numărul clienţilor care renunţă la abonamente, tot mai mare, de la zi la zi. Pentru a respecta directivele guvernamentale si, totodată, pentru a uşura povara cluburilor, formatul finalului de sezon ar putea fi asemanator unui turneu final, iar numărul jucătorilor din lot ar putea urca de la 25 la 29 sau chiar posibilitatea introducerii unei echipe de tineret.

Cea mai radicală propunere, a fost însă aceea ca în acest sezon să nu promoveze şi să nu retrogradeze nicio echipă, in condiţiile in care integritatea campionatului a fost compromisă. Toate aceste propuneri vor fi discutate vineri, într-o videoconferinţă cu cele 20 de cluburi engleze. În acest moment, Premier League este suspendat pana în 30 aprilie.

 

Afla mai multe despre: premier leaguecampionat premier league 

viewscnt
Articole similare