Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Planul gândit de Dumitru Dragomir pentru a o salva pe Rapid: „Dacă nu bat tot, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”

Planul gândit de Dumitru Dragomir pentru a o salva pe Rapid: „Dacă nu bat tot, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”

Rapid

Comentarii

Dumitru Dragomir are un plan măreţ pregătit pentru a salva situaţia sportivă de la Rapid.

Plan măreţ gândit de Dumitru Dragomir pentru a rezolva problemele de la Rapid

Giuleştenii nu au câştigat niciun meci din actualul play-off şi au şanse mici să mai prindă un loc de cupe europene. Totuşi, fostul şef de la LPF e încrezător că există un potenţial uriaş la echipa patronată de Dan Şucu, singurul aspect care trebuie îmbunătăţit fiind strategia de la club.

Dumitru Dragomir consideră că trebuie făcută o schimbare la nivel de copii şi juniori pentru ca lucrurile să arate bine pe termen lung. Totodată, Dragomir i-ar aduce la echipa mare pe Marius Şumudică şi Robert Niţă.

„Să te uiţi la mine în paşaport, peste un an fac 80 de ani! Aş face în felul următor, aş schimba tot ce există la Centrul de Copii şi Juniori, aş aduce profesionişti din Franţa. Aş face o selecţie din toată ţara pe banii mei, îi ţin la hotel pe banii mei.

Să fie între 14 şi 15 ani, aş face două săptămâni de selecţie. În tribună invit cei mai mari fotbalişti ai ţării, le dau o cafea, o friptură la stadionul Giuleşti. Aş pune la punct Centrul de Copii şi Juniori, aş da tot afară.

Aş face o selecţie de 60 de copii între 12 şi 16 ani, dar cei de 14, 15 ani să bată deja la porţiile primei echipe. La echipa mare l-aş aduce pe nebunul de Şumudică şi pe Niţă, obligatoriu pe amândoi. Le-aş da toată puterea şi dacă nu au rezultate i-aş arunca în gura galeriei.

Şucu a spus: «Pe banii mei am adus spuma rapidiştilor, dacă nici ei nu au rezultate înseamnă că este ceva în neregulă». Robertinho îmi mai dai câte un telefon, iar eu gratis îţi spun ce să faci. Dacă după un an de zile nu baţi tot, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf”, a spus Dumitru Dragomir, potrivit Fanatik.

Afla mai multe despre: dumitru dragomirrapidsuperliga 

viewscnt
Articole similare