Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Planul incredibil pus la cale de suporterii FCSB-ului: ”Am discutat azi, îi dăm banii lui Gigi Becali, luăm toată societatea, cu toţi jucătorii”

Planul incredibil pus la cale de suporterii FCSB-ului: ”Am discutat azi, îi dăm banii lui Gigi Becali, luăm toată societatea, cu toţi jucătorii”

FCSB

Comentarii

Gheorghe Mustaţă a anunţat că plănuişte să cumpere FCSB, alături de suporteri, după ce Gigi Becali a declarat că este dispus să renunţe la echipă.

Gigi Becali a cumpărat Steaua în 2003, echipă ce a devenit între timp FCSB, în urma lungului proces dintre Armată şi latifundiar.

După aproape 20 de ani la conducerea clubului, în care a reuşit şi performanţe, dar şi mari dezamăgiri, Becali ar putea fi dispus să renunţe la echipa sa.

Scandalul cu Edi Iordănescu doar a pus paie pe foc, iar latifundiarul a tunat prin presă, spunând că vrea să renunţe la FCSB şi la bătăile de cap ce vin odată cu administrarea unui club.

Peluza Nord ar fi interesată să preia echipa, a anunţat chiar liderul Ghoerghe Mustaţă. Cum la Dinamo fanii au adminstrat formaţia o vreme, galeria FCSB-ului visează să facă la fel.

Planul formulat de Mustaţă s-ar baza pe strângeri de fonduri din partea suporterilor, iar liderul Peluzei Nord susţine că s-ar putea strânge câte 10 euro de la un milion de fani.

Planul incredibil pus la cale de suporterii FCSB-ului

Vă spun în premieră! Noi am discutat azi cu cineva. Toată societatea, cu toţi jucătorii, să pună pixul, să ceară 10 milioane de euro.

Noi, la câţi suntem, dacă venim cu 10 euro pe an, faceţi socoteala câţi suntem, dacă venim cu 10 euro un million de suporteri, o luăm!

Şi am discutat cu cineva. Are curaj să facă asta?! Într-o lună luăm societatea cu totul”, a declarat Gheorghe Mustaţă. pentru ProSport.

Galeria şi Becali nu sunt în relaţii bune la momentul actual însă, după ce membri ai Peluzei Nord au vandalizat gardul vilei lui Becali şi baza de antrenament a FCSB-ului, în urma plecării lui Iordănescu.

Latifundiarul l-a ameninţat pe Mustaţă cu închisoarea, iar acesta a răspuns prin a spune că vrea să cumpere echipa, un plan ce nu pare realist, mai ales din punct de vedere financiar.

Aşa cum spune şi Mustaţă, ar fi nevoie de un milion de fani care să contribuie 10 euro anual. Ca referinţă, DDB are în jur de 15.500 de membri cotizanţi.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare