Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Planul lui Alex Chipciu după retragere: "Am zile când zic că mă las, termin contractul cu U Cluj şi gata"

Planul lui Alex Chipciu după retragere: "Am zile când zic că mă las, termin contractul cu U Cluj şi gata"

Superliga

Comentarii

Alex Chipciu a vorbit despre planurile sale după retragerea sa din fotbalul, din postura de jucător profesionist.

Fotbalistul în vârstă de 34 de ani a pus accentul pe viitorul său în fotbal după retragerea din cariera de jucător. Chipciu a semnat cu U Cluj în 2022, un contract valabil timp de trei sezoane. Fostul jucător de la FCSB a vorbit despre o carieră în antrenorat pentru care a început deja pregătirile.

Alex Chipciu: "Nu vreau să-mi pară rău că am renunţat"

”După ce mă voi lăsa, voi fi antrenor. Ideea e că încă trăiesc plăcerea şi pasiunea de a mă antrena, de a simţi gustul performanţei, de a fi cel mai bun. Aici e problema, că dacă joci până la 38 de ani, pierzi nişte ani de experienţă ca antrenor.

Am zile şi zile când zic că mă las, termin contractul cu U Cluj şi gata. Nu vreau să nu-mi pară rău că am renunţat. Am colegi care îmi spun, ca Bourceanu: 'Joacă mă, că mie îmi pare rău că nu am mai jucat'. Nu vreau să am regretul ăsta. 

Îmi va fi foarte greu. M-ar atrage şi o poziţie de conducere, dar antrenor vreau să fiu. Am o problemă când simt că toată lumea nu e 100% la meci. Dacă sunt 100% la meci, nu mă interesează că jucăm prost, că ratăm, că dau pe lângă ea. 

Atunci mă enervez, iar ca antrenor va fi greu, va trebui să o gestionez cât mai bine. Mă gândesc cât de greu îi este şi lui Mister, care a jucat şi a văzut un alt nivel de fotbal, să ne vadă pe noi făcând anumite lucruri greşite. 

Aici va sta antrenorului care vreau să devin. E posibil să nu fiu un antrenor bun. Vreau să fiu pregătit, deja am început şcoala”, a declarat Alexandru Chipciu, pentru sport.ro.

Afla mai multe despre: u clujalex chipciusuperliga 

viewscnt
Articole similare