Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Planul lui Gigi Becali a fost sabotat! Panţîru s-a rupt şi a fost schimbat în meciul cu Sepsi! Fotbalistul impus de patron în echipă, accidentat de un coechipier

Planul lui Gigi Becali a fost sabotat! Panţîru s-a rupt şi a fost schimbat în meciul cu Sepsi! Fotbalistul impus de patron în echipă, accidentat de un coechipier

FCSB

Comentarii

FCSB a jucat împotriva lui Sepsi, pe teren propriu, într-un meci al etapei a 3-a din play-off-ul Ligii 1.

Gigi Becali a hotărât să îl impună în lot după ce Panţîru a marcat în partida contra lui Botoşani, scor 2-1. Etapa trecută, în meciul câştigat în faţa Academicii Clinceni cu 2-0, Panţiru a fost titular şi a oferit o pasa decisivă lui Tănase la golul 2 al roş-albastrilor. 

Fostul jucător de la Poli Iaşi a început partida în teren şi contra lui Sepsi, dar din păcate pentru el, în minutul 33, Pantîru s-a ciocnit cu colegul său, Şut, şi nu a mai putut continua meciul. Fundaşul stânga al FCSB-ului a fost înlocuit cu Radunovic.

Ionuţ Panţîru a jucat 26 de meciuri în toate competiţiile acestui sezon la FCSB, timp în care a marcat o dată şi a livrat trei 4 de gol.

Gigi Becali a declarat în urmă cu o săptămână că a ordonat ca Panţîru să fie titular.

"Pe Panţîru îl veţi vedea mereu de acum încolo în teren. El mi-a adus bucurie, înseamnă că îmi merge bine cu el în teren. Nu mă interesează cum e la antrenamente, dar Panţîru trebuie să joace. Antrenorul să facă ce vrea, să-l bage unde vrea, dar el trebuie să joace. Ăsta e ordinul, de acum trebuie să-i găsească loc în echipă, pe orice poziţie, nu contează unde", a spus Gigi Becali, la Pro X.

 

Afla mai multe despre: panţîru 

viewscnt
Articole similare