Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Planul lui Gigi Becali din Academica Clinceni - FCSB a reuşit! Ce a ordonat şi ce s-a întâmplat pe teren

Planul lui Gigi Becali din Academica Clinceni - FCSB a reuşit! Ce a ordonat şi ce s-a întâmplat pe teren

FCSB

Comentarii

FCSB a jucat în deplasare contra Academicii Clinceni, într-un meci al etapei a două din play-off-ul Ligii 1.

Ionuţ Panţîru a adus cele 3 puncte echipei lui Becali etapa trecuta, în meciul cu Botoşani, scor 2-1, iar Gigi Becali a recunoscut că îl va impune în primul 11.

Latifundiarul din Pipera a spus că fundaşul stânga trebuie să joace în echipa lui Toni Petrea indiferent de postul pe care va evolua. În meciul cu Academica Clinceni, Panţîru a fost titular şi a reuşit din nou să fie decisiv. În minutul 57, jucătorul impus de Gigi Becali la FCSB a centrat pe jos în careu, iar Florin Tănase a puncat pentru 2-0. 

Luni, Becali a dezvăluit că a ordonat ca Panţîru sa joace în echipa FCSB-ului după golul reşit în victoria cu Botoşani. 

"Pe Panţîru îl veţi vedea mereu de acum încolo în teren. El mi-a adus bucurie, înseamnă că îmi merge bine cu el în teren. Nu mă interesează cum e la antrenamente, dar Panţîru trebuie să joace. Antrenorul să facă ce vrea, să-l bage unde vrea, dar el trebuie să joace. Ăsta e ordinul, de acum trebuie să-i găsească loc în echipă, pe orice poziţie, nu contează unde", a spus Gigi Becali, la Pro X.

Ionuţ Panţîru a jucat 25 de meciuri în toate competiţiile acestui sezon la FCSB, timp în care a marcat o dată şi a livrat trei 4 de gol.

Afla mai multe despre: becalifcsbacademica clinceniionut pantiru 

viewscnt
Articole similare