Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Planul lui Gigi Becali la FCSB, dacă se concretizează transferurile lui Ashley Du Preez şi Reeve Frosler

Planul lui Gigi Becali la FCSB, dacă se concretizează transferurile lui Ashley Du Preez şi Reeve Frosler

Fotbal

Comentarii

Presa internaţională a anunţat că FCSB s-a mai interesat de doi jucători de la Kaizer Chiefs, clubul de unde l-a cumpărat deja pe fundaşul Siyabonga Ngezana (25 de ani).

Cei doi fotbalişti sunt fundaşul dreapta Reeve Frosler (25 de ani) - cotat la 950.000 de euro, şi ”aripa” dreaptă Ashley Du Preez (25 de ani) - un milion de euro.

Schimbări importante preconizate la FCSB

Gigi Becali a anunţat că vrea să mai transfere jucători din Africa de Sud şi se pare că se ţine de cuvânt.

I-am spus lui Mihai (n.r. - Stoica) să-mi facă o echipă doar din negri ortodocşi”, a anunţat Gigi Becali, recent.

Reeve Frosler este un fundaş dreapta, cu patru meciuri în naţionala Africii de Sud, care poate evolua şi mijlocaş dreapta, dar şi fundaş stânga.

  • 4 meciuri a bifat Reeve Frosler în naţionala Africii de Sud.

Reeve Frosler vine pe un post acoperit la FCSB, de către Alexandru Pantea şi Valentin Creţu. De asemenea, acolo mai poate juca şi Ovidiu Popescu.

Nu este exclus ca ”Lampard de România” să fie trecut înapoi la mijlocul terenului, acolo unde FCSB nu este complet asigurată pe postul de mijlocaş închizător, unde sunt doar Adrian Şut şi Mihai Lixandru.

Pleacă Vali Gheorghe? Miculescu, mutat atacant?

În cazul lui Ashley Du Preez, un mijlocaş dreapta de picior stâng, cu două meciuri în naţionala Africii de Sud, este foarte posibil ca venirea sa să-l scoată definitiv din schemă pe Valentin Gheorghe, proaspăt revenit din Turcia.

  • MM Stoica a recunoscut că vicecampioana este dispusă să renunţe la Vali Gheorghe în orice moment, dacă va veni vreo ofertă concretă.

De asemenea, ar putea ca ideea lui Gigi Becali, cu mutarea lui David Miculescu pe postul de atacant, să devină realitate. În consecinţă, ar rămâne doar Andrei Cordea şi Ashley Du Preez pentru postul de ”aripă” dreaptă.

Afla mai multe despre: ashley du preezreeve froslergigi becali 

viewscnt
Articole similare