Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Planul lui Olimpiu Moruţan. Bundesliga, doar începutul poveştii. Unde vrea să ajungă „perla” lui Becali

Planul lui Olimpiu Moruţan. Bundesliga, doar începutul poveştii. Unde vrea să ajungă „perla” lui Becali

Superliga

Comentarii

Olimpiu Moruţan (21 de ani) are toate şansele să reprezinte următorul transfer de la FCSB, fiind curtat de multe echipe din Europa.

Mijlocaşul a intrat în vizorul multor echipe importante din Europa.

După interesul manifestat de Galatasaray, Porto şi Inter Milano, presa germană scrie că alte două echipe s-au înscris în cursa pentru semnătura celui poreclit "noul Hagi": Bayer Leverkusen şi Hoffenheim.

Florin Vulturar, impresarul tânărului jucător, a dezvăluit în presa din Germania planurile lui Moruţan.

„Sperăm că următorul pas va fi într-unul din TOP 5 campionate, iar aici se numără şi Bundesliga, bineînţeles. Părinţii lui Moruţan locuiesc în Germania de 10 ani.", a declarat Vulturar, pentru Sky Germania.

Conform sursei menţionate anterior, Bundesliga ar reprezenta doar o rampă de lansare pentru Moruţan, care doreşte să calce pe urmele lui Gică Hagi şi să evolueze pentru Barcelona.

 Olimpiu Moruţan  este cel mai bun pasator din Liga 1, cu 11 assist-uri, are 6 goluri în cele 23 de partide.

  •     2.000.000 de euro este cota lui Moruţan, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com

Gigi Becali a mărturisit că doreşte 20 de milioane de euro în schimbul mijlocaşului român. După Dennis Man, patronul vrea să dea lovitura cu Moruţan.

Ce scrie presa din Germania despre „perla” lui Becali:

 „Olimpiu Moruţan este considerat unul dintre cele mai mari talente din fotbalul românesc. Este considerat de mulţi 'noul Hagi', iar Hagi nu este doar cel mai bun fotbalist român al tuturor timpurilor, dar a fost pus pe lista 'FIFA 100' de legendarul Pele, o listă publicată în 2004, cu ocazia aniversării FIFA - 100 de ani. ", scriu cei de la 90min.de.

„Pe lângă Galatasaray, Porto sau Inter Milano, conform Sky, două formaţii din Bundesliga sunt interesate de internaţionalul român U21: Bayer Leverkusen şi TSG Hoffenheim. Moruţan şi-a arătat talentul la EURO U21 din Slovenia şi Ungaria, acolo unde a terminat Grupa A pe locul 3, după Olanda şi Germania.", mai scriu jurnaliştii germani.

Afla mai multe despre: olimpiu morutanfcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare