Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Planul nebun al americanilor de la Chevrolet. Sponsorul principal al "diavolilor" e pregătit să-l readucă pe Ronaldo la Manchester United

Planul nebun al americanilor de la Chevrolet. Sponsorul principal al "diavolilor" e pregătit să-l readucă pe Ronaldo la Manchester United
Comentarii

Chevrolet este dispusă să o ajute financiar pe Manchester United pentru a-l aduce pe Cristiano Ronaldo înapoi pe Old Trafford.

Ronaldo se poate întoarce la United

Chevrolet este pregătită să-şi ofere ajutorul financiar pentru ca United să îl readucă pe Ronaldo pe Old Trafford. Compania americană de automobile a observat cresşterea economică pe care Jeep, sponsorul principal al lui Juve, a avut-o de când Cristiano s-a transferat la "Bătrâna Doamnă" şi e dispusă să ofere o sumă considerabilă de bani pentru ca transferul să se realizeze.

Se cunoaşte faptul că Ronaldo este dorit înapoi la United, dar şi faptul că portughezul nu a refuzat o eventuală revenire pe Old Trafford. În acest moment, Juventus ar avea câteva probleme financiare din cauza pandemiei, iar Ronaldo ar putea fi disponibil pe piaţa transferurilor.

Suma pe care United ar trebui să o achite e deloc mică, undeva între 60 şi 100 de milioane de euro, dar cu ajutorul primit de la Chevrolet, "diavolii"  cu siguranţă ar putea realiza unul dintre cele mai dorite transferuri. Manchester United ar trebui să se gândească şi la salariul pe care ar trebui să i-l achite lui Cristiano, iar suma poate ajunge chiar şi la 500 de mii de lire sterline pe săptămână.

Cristiano Ronaldo are 35 de ani şi valorează 60 milioane de euro, conform transfermarkt.

Afla mai multe despre: manchester united cristiano ronaldo chevrolet 

viewscnt
Articole similare