Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Planul nebun al lui Abramovic la Chelsea în această vară! Ce vrea să facă pentru a-l aduce pe Haaland la Londra

Planul nebun al lui Abramovic la Chelsea în această vară! Ce vrea să facă pentru a-l aduce pe Haaland la Londra

Chelsea

Comentarii

Chelsea a câştigat sezonul trecut al doilea Champions League din istorie, iar în această vară intenţionează să îşi întărească lotul cu jucători de top.

În perioada de mercato din această vară, londonezii au părut a fi echipa cu cele mai serioase intenţii de a-l transfera pe starul norvegian Erling Haaland. Totuşi, Chelsea trebuie să vândă din jucători pentru a mai obţine nişte bani, astfel încât să facă o ofertă convingătoare pentru Borussia Dortmund. 

Planul lui Chelsea pentru a-l transfera pe Haaland

Clubul britanic ar încerca să îl vândă pe Timo Werner, la doar un an după ce a fost cumpărat de la RB Leipzig, pentru 53 de milioane de euro. Germanul nu s-ar fi încadrat cerinţelor clubului londonez, iar acum ar fi gata să se despartă de el, după doar un sezon în Premier League, potrivit Daily Mail, care este citat de Marca

Chelsea ar dori atât de mult să îl transfere pe Haaland, încât ar fi încercat să îl ofere Borussiei Dortmund pe Timo Werner, potrivit Sky Sports Alemania, care este citat de sursa menţionată. Chiar şi aşa, clubul din Bundesliga a respins această ofertă. 

Cifrele lui Werner la Chelsea

Chelsea încearcă în continuare să găsească un cumpărător pentru Werner, deoarece doreşte să îl aducă pe Erling Haaland la club. Atacantul neamţ nu s-a ridicat cerinţelor de la Londra şi nici la nivelul pe care l-a arătat în Bundesliga. El a marcat doar 12 goluri şi a oferit 15 pase decisive, în cele 52 de meciuri jucate, în sezonul 2020-2021. În Premier League, germanul a jucat în 35 de partide şi a marcat doar de 6 ori. 

Afla mai multe despre: chelsea-haaland-werner 

viewscnt
Articole similare