Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Planul pentru transferul SECOLULUI la Real Madrid. Florentino Perez pregăteşte cea mai "galactică" achiziţie din istorie. Toate detaliile

Planul pentru transferul SECOLULUI la Real Madrid. Florentino Perez pregăteşte cea mai "galactică" achiziţie din istorie. Toate detaliile

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid urmează să îi prezinte oficial în această săptămână pe Luka Jovic şi Eden Hazard, dar Florentino Perez nu se opreşte aici. Preşedintele clubului Los Blanco pregăteşte cel mai scump transfer din istoria lui Real. Mai jos aveţii toate detalii despre cum această mutare poate fi posibilă.

Visele fanilor lui Real Madrid pot să devină realitate în această vară, una în care clubul lor de suflet deja şi-a asigurat serviciile lui Luka Jovic, 21 de ani, şi Eden Hazard, 28 de ani. Transferul lui Kylian Mbappe de la Paris Saint-Germain pare să fie pregătit în secret de Florentino Perez şi ar urma să fie cel mai scump jucător din istoria lui Real Madrid. 

Relaţia francezului, campion mondial în Rusia, cu Neymar nu este, aparent, cea mai bună, iar fostul jucător de la Monaco ar fi frustrat cu prezenţa brazilianului la PSG. Odată cu venirea lui Leonardo în poziţia de director sportiv la Paris, plecarea lui Neymar devine practic imposibilă, astfel că Mbappe ar urma să fie cel sacrificat pentru a evita un posibil conflict între cele două staruri. 

  • 33 de goluri în 29 de meciuri, în Ligue 1, a marcat Mbappe pentru PSG sezonul trecut 
  • 12 goluri în 32 de prezenţa la echipa naţionale are atacantul 

Soluţia pentru PSG, scriu spaniolii de la Sport, este Antoine Griezmann, care a promis că va anunţa echipa la care va merge în scurt timp. Cu toate acestea, Griezmann o vede pe PSG doar o soluţie de back up în cazul în care nu ajunge la o înţelegere cu Barcelona. 

Astfel, într-o variantă ideală, cu Griezmann la PSG, Florentino Perez va forţa aducerea francezului în vârstă de 20 de ani pe Santiago Bernabeu şi le va pune 230 de milioane de euro pe masă şeicilor de la PSG. 180 de milioane de euro i-a costat Mbappe pe cei de la PSG, dar suma s-a mărit după performanţele tânărului fotbalist. 

Kylian Mbappe a fost desemnat cel mai bun jucător al sezonului în Ligue 1, însă discursul avut de tânărul atacant în momentul în care a primit trofeul a produs rumoare şi a părut să-l ia prin surprindere inclusiv pe managerul lui PSG, Thomas Tuchel, prezent în sală. "Este un moment foarte important pentru mine! Am ajuns, probabil, în primul sau al doilea moment de cotitură al carierei mele! Am avut multe de învăţat aici şi simt că e momentul să am o mai mare responsabilitate. Poate la PSG sau poate în altă parte, pentru un nou proiect!", a spus Mbappe. Iar tânărul atacant nu a lăsat loc de interpretări, fiind întrebat despre această declaraţie şi după ce a coborât de pe scenă.

"Am spus ce aveam de spus! Când eşti în asemenea situaţii ai ocazia să transmiţi mesaje! Iar eu l-am transmis pe al meu. Dacă vorbesc mai mult, va fi prea mult şi nu acesta e mesajul pe care vreau să-l transmit!", a mai spus Mbappe.

Afla mai multe despre: florentino perezkylian mbappereal madrid 

viewscnt
Articole similare