Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Planul secret al lui Florentino Perez! Cum va reuşi Real Madrid să îi transfere pe Haaland şi Mbappe în vară

Planul secret al lui Florentino Perez! Cum va reuşi Real Madrid să îi transfere pe Haaland şi Mbappe în vară

Real Madrid

Comentarii

Florentino Perez pregăteşte două super transferuri în vara lui 2022, vrând să îl aducă pe Kylian Mbappe, dar şi pe Erling Haaland.

Florentino Perez pune la cale două transferuri incredibile pentru vara ce va urma. După ce s-a vorbit intens despre transferul lui Mbappe la Real, se pare că formaţia madrileană va încerca să îl transfere atât pe francez, cât şi pe Erling Haaland.

Starului PSG-ului îi va expira contractul în vară şi a recunoscut în mai multe rânduri că este visul său să joace la Real. În schimb, atacantul norvegian nu are nicio şansă să plece gratis de la Dortmund, dar s-a vehiculat că acesta are o clauză de reziliere ce se va activa în iulie, de 75 de milioane de euro.

Planul secret al lui Florentino Perez!

În plină pandemie şi cu veniturile clubului scăzând, Florentino Perez a pus la cale un plan pentru a îi putea transfera pe cei mai promiţători doi atacanţi din lume. Acesta a fost pus în funcţiune încă din această vară, cu plecările lui Ramos şi Varane, aceştia fiind sacrificaţi pentru viitorul clubului, anunţă AS.

Ideea lui Perez a fost să elibereze cât mai mulţi bani din salariile jucătorilor ce nu mai contribau la club, sau care nu aveau un viitor la Madrid. Takefusa Kubo, Brahim Diaz şi Alvaro Odriozola au fost cu toţii împrumutaţi pentru a uşura bugetul de salarii al Realului, iar Varane şi Ramos au fost lăsaţi să plece cu acelaşi scop.

Marcelo, Isco şi Gareth Bale vor pleca de pe Bernabeu până vara viitoare, iar toţi banii recuperaţi din salariile jucătorilor enumeraţi vor fi reinvestiţi în Haaland şi Mbappe. Dacă planul lui Florentino Perez va putea fi dus la capăt, Real Madrid va avea cel mai periculos atac din fotbalul mondial.

Afla mai multe despre: real madriderling haalandkylian mbappeflorentino perez 

viewscnt
Articole similare