Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Planul secret al lui Gigi Becali! Cine vine antrenor la FCSB, dacă Edi Iordănescu nu acceptă! El este omul care îi garantează titlul

Planul secret al lui Gigi Becali! Cine vine antrenor la FCSB, dacă Edi Iordănescu nu acceptă! El este omul care îi garantează titlul

FCSB

Comentarii

Gigi Becali şi-a ales favoritul pentru banca tehnică! Este vorba despre Edi Iordănescu, dar tehnicianul de la Mediaş încă ezită din cauza unor clauze pe care Gigi n-ar prea vrea să le treacă în contract.

Dacă discuţiile cu Edi Iordănescu nu se vor concretiza cât mai rapid, atunci Becali va aplica planul B. ”Unii m-au sunat direct să ieşim la cafea, alţii m-au anunţat prin intermediari că vor să vină. Sunt antrenori mari”, spunea Becali, încercând să-l grăbească pe Edi.

În realitate, patronul FCSB chiar are pregătit un nou nume pentru banca roş-albaştrilor. De fapt, un nume mai vechi. Walter Zenga, cel care a reuşit una dintre cele mai mari victorii din istoria recentă a steliştilor, eliminarea Valenciei din Cupa UEFA, ar urma să o preia pe FCSB.

Italianul este fără angajament şi a declarat chiar că n-ar avea nicio problemă să lucreze cu Gigi Becali. În plus, ca un bonus important, Zenga este acceptat şi de Mihai Stoica, om care a blocat, în sezonul recent încheiat, venirea lui Dan Alexa la FCSB.

Afla mai multe despre: becalizengaedi iordanescufcsb 

viewscnt
Articole similare