Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Planul secret al Realului! Cum vrea campioana Europei să rezolve cea mai importantă mutare a iernii

Planul secret al Realului! Cum vrea campioana Europei să rezolve cea mai importantă mutare a iernii

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid încearcă prin orice mijloace să îl aducă pe Eden Hazard pe Santiago Bernabeu. Ultima propunere a lui Florentin Perez a fost dezvăluită de jurnaliştii de la The Sun.

Real Madrid plusează pentru ca afacerea Hazard să se realizeze în perioada de mercato de la începutul anului viitor. Interesul pentru belgian este atât de mare încât clubul blanco vine cu o altă ofertă pentru londonezi. Astfel madrilenii sunt dispuşi să îl trimită la pachet şi pe Gareth Bale în afara unei sume de bani pentru ca Chelsea să îl elibereze pe mijlocaş.

Nu va fi însă simplu. Pentru că acum The Blues vor să îi ofere lui Hazard o propunere tentantă de prelungire a contractului. Şi sunt şanse mari ca belgianul să accepte varianta. Deşi a declarat în repetate rânduri că i-ar plăcea o experienţă în Spania, Hazard nu este disperat să plece din Premier League. Recent, fotbalistul de 27 de ani a catalogat drept imposibil un transfer în iarnă. Doar că totul ţine însă de oferta pe care Real Madrid o va face fostei campioane a Angliei. 

Afla mai multe despre: hazardchelseareal madrid 

viewscnt
Articole similare