Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Planul Viitorului în meciul de Cupă cu Hermannstadt: "Ne dorim să dăm goluri, să spargem gheaţa! Ne vom da drumul"

Planul Viitorului în meciul de Cupă cu Hermannstadt: "Ne dorim să dăm goluri, să spargem gheaţa! Ne vom da drumul"

Farul Constanța

Comentarii

Mijlocaşul echipei de fotbal Viitorul Constanţa, Vlad Achim, a afirmat, luni, într-o conferinţă de presă, că formaţia pregătită de Gheorghe Hagi îşi propune câştigarea Cupei României, fiind încrezător în ceea ce priveşte partida cu FC Hermannstadt, din sferturile de finală, care va avea loc marţi.

"Va fi un meci dificil, cum a fost şi cel din campionat. Hermannstadt e o echipă bine organizată, dar noi vom încerca să trecem mai departe. Mister va decide cine va intra în teren, dar oricine va intra trebuie să demonstreze că merită să joace la această echipă.

Noi ne dorim să ajungem cât mai sus, luăm fiecare meci în parte, dar bineînţeles că ne gândim şi la câştigarea Cupei. Până acum am mers bine, am întâlnit două echipe bune şi am reuşit să trecem de ele. Atmosfera e una bună, ne bucurăm că mai avem încă şanse la play-off. Trebuie să câştigăm cu FC Botoşani, depindem de noi. Asta e important, că depindem de noi", a declarat Achim.

Mijlocaşul Carlo Casap e sigur că, în situaţia în care se va ajunge la loviturile de departajare în partida de marţi, echipa sa va fi avantajată de faptul că are executanţi foarte buni: "Va fi un meci greu pentru că în această competiţie toate echipele sunt egale, toţi îşi doresc să meargă mai departe. Şi noi de dorim să depăşim acest meci. Ne dorim să dăm goluri, să spargem gheaţa şi cred că dacă vom face asta, ne vom da drumul. În Cupă se joacă până în ultimul minut, la noi sunt mulţi executanţi de penalty-uri foarte buni.

Chiar dacă exersăm sau nu, dacă vom ajunge în punctul acela, eu zic că avem un atu. Arpad Tordai este un portar foarte bun, ne cunoaştem de la academie şi la penalty-uri tot timpul ne-a scos în momentele grele. Dacă va fi şi mâine (n.r. - în poartă), sper să ne ajute. Să trecem mai departe este obiectivul pe care ni l-am propus pentru că putem ajunge mai uşor în Europa şi este şi un trofeu".

Afla mai multe despre: viitorulcupa romanieicasapachim 

viewscnt
Articole similare