Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Planuri mari la Botoşani, înainte de startul Ligii 1: ”Vrem să ne calificăm în play-off!”. Anunţ important despre transferuri

Planuri mari la Botoşani, înainte de startul Ligii 1: ”Vrem să ne calificăm în play-off!”. Anunţ important despre transferuri

FC Botoșani

Comentarii

FC Botoşani are planuri mari înaintea reluării campionatului. Antrenorul Marius Croitoru a anunţat care este obiectivul echipei sale.

FC Botoşani joacă duminică de la ora 17:00 în direct la Telekom Sport contra formaţiei Chindia Târgovişte, în primul meci al anului: ”Plecăm cu gânduri bune, de a ne califica în play off. Am ajuns acolo unde mulţi nu visau sau nu ne doreau dar avem şanse pentru a accede în play off” a declarat Marius Croitoru, tehnicianul formaţiei botoşănene.

Acesta a vorbit şi despre lipsurile echipei sale şi a mărturisit că analizează încă piaţa transferurilor: ”Ne mai trebuie un decar, un fundaş central atunci când George va pleca, asta este viaţa. Este un atacant pe care eu îl urmăresc de un an de zile. Nu am reuşit să îl aduc până acum Nu aş vrea să fac anumite remarci la adresa lui cum fac jurnaliştii, dar eu am mare încredere în el” a declarat Croitoru.

Despre partida contra Chindiei, Croitoru a mărturisit: ”Sunt 3 puncte puse în joc pe care ne dorim din tot sufletul să le câştigăm. Nu va fi uşor pentru că este o echipă bună, cu un antrenor foarte bun. Sunt într-o situaţie în care nu îşi permit să joace decât la victorie iar noi suntem obligaţi să câştigăm datorită faptului că suntem aproape de play off şi orice rezultat pozitiv ne aduce maiaproape de play off.  Dacă pe teren propriu am luat 3, pe teren neutru nu ştiu ce se va întâmpla. Nu mă uit în spate, nu mă interesează celelalte echipe, mă uit în faţă pentru că obiectivul meu impus de jucători este locul 6” a mai spus antrenorul formaţiei moldave. 

Afla mai multe despre: marius croitorufc botoşani 

viewscnt
Articole similare