Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Planuri uriaşe în plină pandemie de coronavirus. PSG, negocieri cu Sergio Ramos şi Cristiano Ronaldo!

Planuri uriaşe în plină pandemie de coronavirus. PSG, negocieri cu Sergio Ramos şi Cristiano Ronaldo!galerie foto

Cristiano Ronaldo

Comentarii

Presa din Spania scrie că Sergio Ramos şi Cristiano Ronaldo ar putea fi din nou coechipieri. Nu la Real Madrid. Nici la Juventus!

Paris Saint Germain este clubul care vrea să-i transfere în vară atât pe Cristiano Ronaldo, cât şi pe Sergio Ramos.

Cei doi păstrează încă o legătură foarte bună după experienţa Real Madrid, iar jurnalistul spaniol, Fernando Rodrigo, anunţă că încă îşi vorbesc foarte des.

Unul dintre detaliile pe care căpitanul Madridului i le-ar fi transmis lui Cristiano a fost acela că echipa Realului ar fi fost la un alt nivel acum dacă îl mai avea pe Ronaldo în primul 11.

Deşi a semnat pe trei ani cu Juventus Torino, Cristiano Ronaldo este decis să mai încerce o experienţă în Europa. Aceeaşi sursă notează că portughezul ar fi ajuns deja la un acord cu Paris Saint Germain, în cazul în care nu va cuceri UEFA Champions League. Nici Juve nu s-ar opune mutării, astfel că reprezentanţii lui Ronaldo ar fi primit ”ok-ul” să discute cu PSG.

Intervenţia nedorită a pandemiei de coronavirus l-a speriat şi mai tare pe Cristiano care, spune anumite surse, nu şi-ar mai dori să revină deloc în Italia. El s-a refugiat deja în superba sa vilă din Madeira, iar familia sa l-ar fi sfătuit să plece din Italia.

Pe de altă parte, PSG se poate despărţi astfel în vară de Neymar, fotbalist care nu mai este pe placul conducerii după comportamentul său din ultima vreme. N-o vor face însă fără cele 200 de milioane de euro cerute şi în vara trecută. Barcelona şi Real Madrid stau la pândă!

Sergio Ramos şi Ronaldo din nou împreună

Mai mult, relaţia de prietenie dintre Cristiano Ronaldo şi Serrgio Ramos ar putea continua în Franţa. PSG îl doreşte şi pe actualul căpitan al Madridului, mai ales că Thiago Silva va pleca cel mai probabil la finalul sezonului în curs.

Cristiano i s-ar fi confesat lui Ramos, mai în glumă, mai în serios, că ar face din nou o echipă bună împreună, anunţă acelaşi jurnalist spaniol.

Pentru Cristiano Ronaldo, transferul în Franţa ar putea avea şi o altă miză. Legendarul fotbalist portughez ar putea deveni campion şi în al patrulea campionat puternic al lumii, după ce a cucerit titulurile în Anglia, Spania şi Italia. Cristiano nu şi-a ascuns niciodată apropierea de Al Khelaiffi, iar Marc Guell de la Diario Gol susţine că portughezul ar fi tentat de o experienţă în Franţa, dorind să câştige şi în această ţară un titlu pe care l-a cucerit deja în Anglia, Spania şi Italia. Mai mult, Ronaldo ar fi visul ascuns de mai mulţi ani al emirului care conduce Paris Saint Germain.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldosergio ramospsgjuventus 

viewscnt
Articole similare