Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Planurile Craiovei, date peste cap. David Lazar are oferte de la mai multe echipe! ”El îşi doreşte, normal, să facă un pas spre o echipă mai bună!”

Planurile Craiovei, date peste cap. David Lazar are oferte de la mai multe echipe! ”El îşi doreşte, normal, să facă un pas spre o echipă mai bună!”

Astra Giurgiu

Comentarii

David Lazar a fost unul dintre cei mai buni portari din Liga 1 în actualul sezon.

Internaţionalul român în vârsta de 29 de ani este pe lista lui Mihai Rotaru. În urmă cu o săptămână, în presa din România s-a scris ca Universitatea Craiova ar fi realizat transferul, şi că ar fi achitat deja suma pe care trebuia să o plătească.

Jucătorul Astrei, care a ajuns între timp la prima reprezentativă a României, a mai fost în trecut dorit de Craiova, dar Eugen Neagoe s-a opus mutării. 

Bogdan Mara, directorul sportiv ar giurgiuvenilor a vorbit despre situaţia actuală de la Astra, după ce echipa a pierdut în faţa lui UTA, scor 1-2, în ultimul meci din play-out-ul Ligii 1. 

”Bineînţeles că suntem îngrijoraţi, e o perioadă destul de grea şi dificilă pentru noi. Din păcate, nu reuşim să câştigăm de patru etape. Chiar lucrurile nu merg deloc. Ne temem pentru că vedem că nu reuşim. Chiar dacă azi am avut un meci bun, cu Chindia la fel am avut un meci bun şi nu am reuşit să câştigăm... astăzi cred că măcar egalul era rezultatul cel mai echitabil, dacă nu o victorie a noastră. Dar din păcate asta se întâmplă. 

Trebuie să revenim puţin din punct de vedere mental, pentru că aici cred că există o problemă, să câştigăm un meci şi să ne revenim şi din punct de vedere al încrederii. E clar că suntem îngrijoraţi şi ne dorim să reuşim meciul viitor o victorie, ca să ieşim puţin din această zonă”, a spus Bogdan Mara. 

Mara a vorbit şi despre portarul David Lazar, care ar avea mai multe oferte de la cluburi din afară. 

”Vom vedea. Există anumite discuţii pentru el şi anumite oferte, dar mai sunt trei meciuri, patru cu Cupa. Vom vedea ce vom face din vară. Important e să terminăm acest sezon bine şi din vară cu siguranţă vom face mult mai multe şi vom restructura echipa. 

El are contract, dar e clar că dacă e o echipă bună pentru el şi o ofertă bună pentru club, el îşi doreşte normal să facă un pas la o echipă mai bună, dacă va mai exista această ofertă. Au existat discuţii cu Craiova, dar sunt şi alte echipe interesate. (Din ţară?) Din străinătate mai mult, oferte concrete. Dar după ce se termină campionatul o să vedem şi acest lucru”, a spus oficialul de la Giurgiu. 

Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu transferul internaţionalului român. Mirko Pigliacelli va intra în vară, în ultimul an de contract cu Craiova. Înţelegerea lui David Lazar cu Astra expiră în 2022. El este evaluat de site-ul transfermarkt.com la 1 milion de euro. 

Afla mai multe despre: david lazar 

viewscnt
Articole similare