Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Planurile de viitor ale Stelei trec şi prin Academie: ”Mi-a plăcut ceea ce am făcut până acum. Suntem în primele cinci din Liga 2”

Planurile de viitor ale Stelei trec şi prin Academie: ”Mi-a plăcut ceea ce am făcut până acum. Suntem în primele cinci din Liga 2”

Steaua

Comentarii

Iulian Miu, unul dintre oficialii echipei Steaua, a dezvăluit ce plan are Steaua în ceea ce priveşte sectorul juvenil.

Iulian Miu, responsabil cu probleme organizatorice la CSA Steaua, a subliniat importanţa sosirii lui George Ogăraru în club: ”Cu venirea lui Ogăraru am avut mai multă deschidere şi am început să vedem unde sunt problemele” a explicat Miu, la Sport Center.

El a vorbit despre îmbunătăţirile aduse la nivel juvenil în Academia Steleie: ”Trebuie să ai şef la centrul de copii şi juniori, care la noi este Fane Iovan. Trebuie să ai licenţă pro la nivel juvenil. Cine antrenează la U19 poate să antreneze şi la Liga 1. Te lasă şi cu licenţa A, dar iei trei puncte. Noi l-am pus pe Alin Dumitriu. E o muncă titanică pe care am făcut-o în trei luni de zile. Trebuie să ai nutriţionist, un plan de nutriţie. Un preparator fizic la nivel juvenil, un psiholog pe care noi îl avem. În cadrul Clubului Sportiv al Armatei sunt doi psihologi pe care noi i-am solicitat. Terenuri de joc, terenuri care trebuie omologate. Mi-a plăcut ceea ce am făcut până acum. La nivelul ligii a doua, suntem undeva sus. Mai sunt echipe care sunt bine puse la punct. Noi suntem în primele cinci” a mărturisit Iulian Miu, la Telekom Sport.

sursa foto: Academia Hagi

Afla mai multe despre: cas steauaiulian miu 

viewscnt
Articole similare