Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Planurile lui Alexandru Creţu la Universitatea Craiova, după dezamăgirea de la FCSB! ”Cred că vom reuşi!” Ce a spus noul jucător din Bănie

Planurile lui Alexandru Creţu la Universitatea Craiova, după dezamăgirea de la FCSB! ”Cred că vom reuşi!” Ce a spus noul jucător din Bănie
Comentarii

Dat afară de la FCSB de Gigi Becali, Alexandru Creţu (29 de ani) a semnat cu U Craiova.

Creţu a jucat şapte meciuri în toate competiţiile la FCSB şi a intrat în dizgraţia lui Gigi Becali după ce a greşit la golul din care Rapid a învins-o pe FCSB, în derby, 1-0 pe Arena Naţională. FCSB l-a lăsat liber de contract, iar Creţu n-a stat mult fără echipă. După ce a negociat cu Sepsi, Creţu s-a înţeles până la urmă cu U Craiova şi va juca în Bănie.

După ce a semnat cu noua echipă, Creţu îşi propune să câştige titlul cu Universitatea Craiova şi consideră că echipa lui are toate calităţile pentru a face acest lucru.

”Mă bucur că am ajuns la o echipă de tradiţie din România!”

”Mă bucur că am ajuns la o echipă de tradiţie din România, m-am decis foarte repede, la primul contact cu cei din conducerea clubului am răspuns pozitiv. Craiova are obiective măreţe an de an şi sper ca anul acesta să fie îndeplinit. Ştiu că de foarte mulţi ani cei de la Craiova îşi doresc campionatului.

E foarte important pentru suporteri, dar şi pentru mine, pentru că ar fi primul din cariera mea. În fotbal, e posibil orice, mai ales cu susţinerea conducătorilor şi suporterilor, care sunt înfocaţi. Cred că vom reuşi. Am auzit că suporterii Craiovei sunt foarte pretenţioşi, dar presiunea lor trebuie să ne motiveze şi să ne împingă de la spate. Din punct de vedere fizic, sunt 100%. Sunt sigur că mă voi integra rapid în echipă”, a declarat Alexandru Creţu, pentru site-ul oficial al Universităţii Craiova.

Afla mai multe despre: craiova-alexandru creţu-liga 1 

viewscnt
Articole similare