Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Planurile lui Andrei Dumiter după ce a semnat cu FCSB! ”Sunt foarte fericit că am ajuns la cel mai iubit club din România!”

Planurile lui Andrei Dumiter după ce a semnat cu FCSB! ”Sunt foarte fericit că am ajuns la cel mai iubit club din România!”

FCSB

Comentarii

Andrei Dumiter a susţinut prima conferinţă de presă în calitate de jucător al FCSB-ului.

Atacantul de 22 de ani are planuri mari la FCSB şi se gândeşte deja la câştigarea titlului. El a spus că noua lui echipă este cea mai iubită din ţară. În urmă cu o lună, fotbalistul a decis să îl refuze pe Gigi Becali, iar acum a oferit noi clarificări. 

Sunt foarte fericit că am ajuns la cel mai iubit club din România!

”E un pas înainte, dar vreau să fie doar unul intermediar şi vreau să profit de tot ce înseamnă FCSB, toate condiţiile de aici, astfel încât să pot progresa şi să ajung la un nivel superior. Atunci nu eram foarte sigur să vin, dar nu mai contează ce a fost. Contează că acum sunt aici şi împreună să ne atingem obiectivele impuse de club. Normal că pot face faţă presiunii.

Eu sper să câştigăm cu Craiova. am venit cu gândul de a câştiga toate meciurile şi toate trofeele puse în joc. Avem toate condiţiile necesare ca să obţinem astfel de performanţe. Ştiu că nu s-a reuşit demult să se câştige trofee foarte importante. Sincer, nu mă uit la adversar, ci la ceea ce facem noi. Aşa am fost şi înainte, aşa o să privesc lucrurile şi aici.

Sunt foarte fericit că am ajuns la cel mai iubit club din România, să ne dea acel impuls de care avem nevoie de în momentele grele. Cel mai important e meciul de mâine, vom da totul. Sunt sigur că putem câştiga campionatul. Asta trebuie să gândim toţi de aici, de asta sunt la cel mai bun club din România, la cel mai iubit”, a declarat Andrei Dumiter, în cadrul unei conferinţe de presă.

Andrei Dumiter, la FCSB

Andrei Dumiter este un atacant născut la 10 aprilie 1999, în Timişoara. Acesta a evoluat, la nivel de copii şi juniori, pentru Nova Mama Mia Becicherecu Mic, LPS Banatul şi Ripensia Timişoara, la ultima evoluând în 61 de partide de Liga 2, în care a marcat 21 de goluri.

A urmat transferul la Sepsi OSK din vara lui 2019, club care l-a împrumutat, pentru o jumătate de sezon, la Chindia Târgovişte. În ianuarie 2020 a revenit în lotul covăsnenilor, pentru care a adunat 16 partide şi două goluri.

Gigi Becali a plătit în schimbul lui 350.000 de euro, iar la FCSB va purta tricoul cu numărul 28. 

Afla mai multe despre: andrei dumiter- fscb-liga 1 

viewscnt
Articole similare