Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Planurile lui Stanciu după ce se va retrage din cariera de fotbalist! ”Investim în diverse zone!” Care a fost cel mai frumos moment trăit alături de fani

Planurile lui Stanciu după ce se va retrage din cariera de fotbalist! ”Investim în diverse zone!” Care a fost cel mai frumos moment trăit alături de fani

Stranieri

Comentarii

Nicolae Stanciu a acordat un interviu mai amplu în care a vorbit despre mai multe subiecte, iar printre ele au fost şi planurile sale de viitor.

Jucătorul de la Slavia Praga a ajuns la 28 de ani şi a declarat în trecut că iubeşte fotbalul, dar că nu vrea să mai audă de o meserie în acest domeniu, după ce va agăţa ghetele în cui. Stanciu îşi doreşte să fie alături de familie, deoarece fotbalul l-a determinat să plece de acasă de la o vârstă fragedă. Fotbalistul a dezvăluit că investeşte în diverse zone şi că vrea să îşi deschidă o mică afacere de care să se ocupe alături de familie. 

”Investim în diverse zone!” 

”Am spus că nu m-aş vedea antrenor sau să activez în fotbal pentru că fotbalul m-a făcut să plec de acasă foarte devreme. Am petrecut foarte mult timp fără cei dragi, mereu. Niciodată nu e bine să spui niciodată, e timp să explorez opţiunile după ce se va încheia povestea ca jucător. Dar ştiu sigur că obiectivul principal va fi să fiu lângă soţie, copii, familie. Acasă. Nu vreau să mai fiu plecat.

Încă de acum, împreună cu soţia, investim în diverse zone şi vom continua să facem asta. După ce pun ghetele în cui, ne-am dori să deschidem o mică afacere de care să ne ocupăm împreună. Pe lângă asta, am prieteni care sunt antrenori în Alba la nivel de copii. Mi-aş dori să îi ajută să facă individualizare după antrenamentele de grup, cred că e un element esenţial care trebuie abordat serios”, a declarat Stanciu, pentru PlaySport.

De asemenea, Stanciu a dezvăluit care a fost cel mai frumos moment pe care l-a trăit alături de suporteri. 

”Sunt foarte, foarte multe momente emoţionante pe care le-am avut cu fanii. Cred că cel mai frumos e când primeşti aprecieri de la fanii unei rivale. Ca experienţă, nu o să uit niciodată cum am sărbătorit şi am cântat cu suporterii după primul titlu câştigat în Cehia cu Slavia”, a spus fostul jucător de la FCSB. 

Afla mai multe despre: stanciu-slavia-retragere 

viewscnt
Articole similare