Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pleacă Dan Petrescu de la CFR Cluj? "Sunt cu valiza mereu făcută!" | VIDEO

Pleacă Dan Petrescu de la CFR Cluj? "Sunt cu valiza mereu făcută!" | VIDEO

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu a mărturisit în conferinţa de presă susţinută înaintea meciului cu Dinamo Zagreb că mai are contract cu CFR Cluj şi vrea să il respecte.

A adus din nou titlul în Gruia şi a fost confirmat fără probleme de patronul CFR-ului, dar Dan Petrescu nu se simte sigur de poziţia lui.

În conferinţa de presă dinaintea partide cu Dinamo Zagreb, tehnicianul a explicat:

"Eu mai am contract doi ani şi vreau să îl duc la capăt. Dar am mai spus-o, sunt cu valiza făcută mereu. Am pierdut o dată în anul 2020 şi toată presa a vuit că mă dă afară. Deci, dacă pierdem mâine, e posibil să mă dea afară. Şi am bagajul făcut. Eu mai am doi ani contract şi vreau să îl respect, chiar dacă vin oferte din altă parte" , a spus Dan Petrescu.

Dan Petrescu (52 de ani) este la cel de-al doilea mandat în Gruia. El a pregătit CFR Cluj în 2017-2018 şi a revenit apoi în 2019, după experienţa Guizhou Hengfeng.

Pe banca CFR-ului, Petrescu are 100 de meciuri dintre care a pierdut doar 17. A mai antrenat in cariera sa formaţii ca Al Nasr, Jinagsu Sainty, ASA Târgu Mureş, Kuban, Dinamo Moscova sau Unirea Urziceni. Petrescu este campion în Liga 1 cu Unirea Urziceni şi cu CFR Cluj în trei rânduri.

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare