Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pleacă Dani Coman la un club uriaş din România? ”Are personalitate, este un om puternic”

Pleacă Dani Coman la un club uriaş din România? ”Are personalitate, este un om puternic”

Superliga

Comentarii

Dani Coman ar fi preşedintele perfect care ar putea relansa unul dintre cele mai mari cluburi din România, crede Costin Lazăr, cel care l-a avut coleg la Rapid.

Dani Coman a fost unul dintre cei mai buni portari români, dar, spre deosebire de alţi foşti colegi de-ai săi, acesta a ales să-şi construiască o carieră de conducător de club. De-a lungul anilor, fostul portar şi-a făcut un nume în această meserie şi a devenit unul dintre cei mai buni preşedinţi de club din România.

Costin Lazăr crede că Dani Coman ar fi omul perfect pentru Rapid şi spune că şi-ar dori ca actualul preşedinte al Astrei să revină la clubul la care a făcut carieră între anii 2005 şi 2009.

Merge Dani Coman la Rapid? Costin Lazăr crede că ar fi o variantă ideală

În vârstă de 42 de ani, Dani Coman este din 2015 preşedinte la Astra, alături de care a luat titlul în 2016. În toţi aceşti ani, fostul portar al Rapidului a reuşit de fiecare dată să găsească soluţii inspirate pentru lotul Astrei, deşi situaţia financiară a clubului a fost mereu delicată.

În ultimii doi ani s-a tot vorbit despre o eventuală plecare a lui Dani Coman de la Astra, în contextul în care problemele financiare ale echipei din Giurgiu au devenit tot mai mari. Mai ales că, în ultimii ani, Ioan Niculae şi-a redus considerabil susţinerea financiară.

Dani Coman a rămas însă în continuare la Astra. Totuşi, Costin Lazăr, fostul său coleg de la Rapid, este de părere că echipa din Giuleşti ar putea fi următoarea destinaţie a lui Dani Coman. Lazăr spune că Rapid are nevoie de un preşedinte precum Dani Coman:

”Eu am spus-o şi înainte, doi foşti jucători care pot fi şi doi mari preşedinţi de club, Dani Coman şi Daniel Niculae. Am pus că unul dintre ei ar trebui să preia Rapidul. (L-ai vedea pe Dani Coman la Rapid?) De ce nu? A făcut treaba cu Astra şi este un om cu personalitate, un om puternic”, a spus Costin Lazăr la Look Sport Live.

Afla mai multe despre: costin lazar 

viewscnt
Articole similare