Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pleacă Daniel Opriţa de la Steaua? ”Nu depinde numai de mine!” Declaraţiile antrenorului echipei din Liga 2

Pleacă Daniel Opriţa de la Steaua? ”Nu depinde numai de mine!” Declaraţiile antrenorului echipei din Liga 2

Steaua

Comentarii

Daniel Opriţa, antrenorul Stelei, a vorbit despre situaţia sa actuală de la echipa din Liga 2.

Tehnicianul a dezvăluit că a avut discuţii pentru a prelua o altă echipă, dar a recunoscut că i-ar fi fosrte greu să plece de la Steaua. El este gata să debuteze cu jucătorii lui în play-off-ul Ligii, chiar dacă echipa lui nu are drept de promovare în primul eşalon al fotbalului românesc. 

Chiar dacă echipa a obţinut rezultate, în interiorul vestiarului nu este linişte, deoarece clubul nu va avea drept de promovare în acest sezon. Opriţa a detaliat că mai are un an de contract şi doreşte să obţină în continuare rezultate. 

 ”Nu depinde numai de mine!” 

”Eu mai am contract încă un sezon. Trebuie să merg până la capăt. Nu depinde numai de mine. Dar nu m-am gândit. Am avut şi speranţa că vom avea drept de promovare. Dacă nu vom avea anul acesta, eu sper ca în sezonul viitor să se rezolve.

(despre oferte, n.r.) Am avut, dar doar aşa, întrebări. Ei ştiu ce este aici. Şi dacă mergi în altă parte, să zic, pe un salariu mai bun, nu ai condiţiile de aici. E greu să pleci de aici, în ţară zic, chiar şi în Liga 1. Nu m-aş mai grăbi. Deşi îmi place foarte mult să lucrez, încerc să îmi pun un target aşa.. Minim Liga 2. Sunt mândru de ce am reuşit până acum. Nu e uşor să promovezi, trebuie să câştigi, să fii numărul unu.

Eu sunt un tip care… orice lucru mă afectează. Niciodată nu trebuie să spui că sunt legendă, că trăiesc pentru clubul ăla, lucruri din astea de faţadă. Nu ştiu dacă suporterii ar fi mulţumiţi ca eu să vin şi să pup stema… eu vreau să mă caracterizeze faptele”, a declarat Daniel Opriţa, la Playsport.

Steaua se află pe locul 4 în play-off-ul Ligii 2, cu 37 de puncte. 

Afla mai multe despre: steaua-opriţa-liga 2 

viewscnt
Articole similare