Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pleacă de la FCSB după 3 ani: ”Au fost ceva discuţii”. La ce echipă merge

Pleacă de la FCSB după 3 ani: ”Au fost ceva discuţii”. La ce echipă mergegalerie foto

Superliga

Comentarii

Sunt şanse mari ca FCSB să rămână fără un antrenor pe care l-a adus în urmă cu aproximativ 3 ani. Dacian Nastai este favorit să o preia pe Sportul Şimleu, care joacă în Liga 2 şi îşi propune promovarea.

Un antrenor care a fost adus de FCSB în urmă cu 3 ani, pentru a lucra la echipele de juniori, are mari şanse să plece. Dacian Nastai a semnat cu FCSB în vara lui 2018 şi a fost adus pentru experienţa pe care acesta o are la nivel de juniori.

De atunci, Dacian Nastai a ocupat diferite funcţii în cadrul clubului, de la antrenor la juniori, la antrenor secund în mandatele lui Mihai Teja, Bogdan Andone şi Bogdan Argeş Vintilă. Acum, la 3 ani distanţă, Dacian Nastai este foarte aproape să plece după ce a primit o ofertă de a fi principal.

Pleacă de la FCSB după 3 ani. Ce ofertă a primit

În prezent, Dacian Nastai este antrenor la FCSB U17, pe care n-a reuşit să o califice în finala Ligii Elitelor, dar va juca pentru locul 3. Acesta a recunoscut că a primit o ofertă de la Sportul Şimleu, în Liga 3, dar a amânat discuţiile după finala mică de la Liga Elitelor U17:

”Au fost ceva discuţii cu domnul Gurzău de la Şimleu dar eu deocamdată sunt la FCSB şi pregătesc finala mică la U17 din Liga elitelor. Jucăm luni pentru bronz. După patru ani sunt din nou într-o finală la juniori , la elite şi sper ca acum să o şi câştig”, a declarat Dacian Nastai pentru gazetanord-vest.ro.

Dacian Nastai a mai antrenat la Şimleu, în urmă cu 11 ani, pe FC Silvania, în Liga 2. Deţinător de Licenţă Pro, Dacian Nastai a mai fost scouter zonal pentru FRF şi semifinalist la campionatul naţional de juniori U19 cu LPS Satu Mare, în 2018. Tot în acel an a semmnat cu FCSB.

Afla mai multe despre: dacian nastai 

viewscnt
Articole similare