Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pleacă Diego Fabbrini de la Dinamo? Un club din Liga 1 îl aşteaptă cu contractul pe masă

Pleacă Diego Fabbrini de la Dinamo? Un club din Liga 1 îl aşteaptă cu contractul pe masă

Fotbal

Comentarii

După ultimele evenimente petrecute la Dinamo, sunt şanse mici ca mijlocaşul italian, Diego Fabbrini, să continue alături de "câini" şi din sezonul următor. O formaţie din Liga 1 îl aşteaptă cu braţele deschise.

Patronul FC Botoşani, Valeriu Iftime, este determinat să întărească echipa pentru sezonul viitor, mai ales că formaţia sa va evolua în preliminariile Europa League. Pentru acest lucru, Valeriu Iftime şi antrenorul Marius Croitoru l-ar dori foarte mult pe italianul Diego Fabbrini de la Dinamo, cel care a mai evoluat în Moldova, în trecut.

Conform Ziare.com, Valeriu Iftime ar fi declarat unor apropiaţi că poate să-l aducă pe Fabbrini la echipă, chiar dacă acesta are un contract de 10.000 de euro pe lună la Dinamo. La FC Botoşani, italianul ar primi undeva la 6.000 de euro, cu mai multe bonusuri substanţiale pentru performanţă, care ar putea ca la finalul lunii să se ridice tot la 10.000 de euro sau chiar mai mult.

De asemenea, Valriu Iftime l-ar mai dori şi pe fundaşul central al Academicii Clinceni, Alexandru Albu, cel care ar urma să-l înlocuiască pe Andrei Chindriş, dorit cu insistenţă de FCSB şi  U Craiova. Albu, în vârstă de 26 de ani, a mai fost dorit şi de Dan Petrescu la CFR Cluj, cu ani în urmă, pe vremea când evolua la Concordia Chiajna, însă cele două cluburi nu s-au înţeles asupra sumei de transfer.

Un al treilea jucător pe lista celor de la Botoşani este Andrei Târcoveanu (23 de ani), crescut la Dinamo, ajuns din postura de jucător liber de contract la Viitorul Constanţa, dar care în acest sezon a fost împrumutat la Concordia Chiajna.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare