Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pleacă Edi Iordănescu de la CFR?! ”Într-o zi, maximum două, aveţi o poziţie oficială!” Ce spune despre ofertele venite din afară

Pleacă Edi Iordănescu de la CFR?! ”Într-o zi, maximum două, aveţi o poziţie oficială!” Ce spune despre ofertele venite din afară
Comentarii

CFR Cluj s-a impus în faţa FCSB-ului cu 2-0, în ultima etapă a play-off-ului.

Echipa antrenată de Edi Iordănescu era deja campioană, matematic, înaintea partidei din Gruia. Gîdea şi Rondon au marcat golurile meciului. Antrenorul ardelenilor a declarat că după titlul obţinut, încearcă să calce pe urmele lui Anghel Iordănescu. 

”Lumea implicată în activitatea zilnică şi-a adus aportul şi ne-au adus un nou titlu. E şi o performanţă de familie, tatăl meu a avut o carieră deosebită. Încerc să-i calc pe urme cum pot mai bine. Încerc să produc performanţă”, a sus Iordănescu.  

Edi Iordănescu nu a dat detalii despre situţia lui de la club şi nu a dorit să vorbească nici despre posibilele oferte venite din zona Golfului. 

”E o seară de sărbătoare. De mâine suntem mai liniştiţi şi într-o zi, maximum două, aveţi o poziţie oficială. Când am venit mi-am asumat contextul, am fost inspirat şi am făcut alegerile corecte. Echipa a reacţionat exemplar. (n.r. - Există o ofertă din Golf?) Nu vreau să comentez. Contactele venite au fost pe plan secund, interesele clubului au primat. 

Am găsit într-un moment nu foarte fericit, din încredere, entuziasm, dar a fost nevoie de o scânteie. Au fost momente grele, jocurile cu rezultate nefericute, dar le-am depăşit împreună. A fost şi meritul lui Dan Petrescu şi a staff-ului lui, eu am continuat să împing ce ei au lăsat în acel moment şi context, a declarat Edi Iordănescu la sfârşitul meciului”, a spus Iordonescu la sfârşitul partidei.  

Afla mai multe despre: iordănescu 

viewscnt
Articole similare